Denne side bruger cookies for at forbedre din brugeroplevelse. Hvis du ikke accepterer brugen af cookies, kan du slå det af i indstillingerne i din browser. Dette kan medføre at enkelte funktioner på hjemmesiden ikke vil fungere optimalt - Lær mere - Godkend
2 år med lave priser - se vores ellevilde fødselsdagstilbud her! 2 år med lave priser - udforsk fødselsdagstilbuddene her!

Legehuse, rutsjebaner og havelegetøj

Filter

Sorter efter
købsalternativer
Kategori
Nyhet
Pris
Mærke
    POPULÆRE MÆRKER
  1. ANDRE MÆRKER A-Å
Alder
Karakter

25 produkter

Indstil faldende rækkefølge
per side

Andre ser også på:

Forvandl din have til børnenes egen legeplads med legehuse, rutsjebaner, gynger, havelegetøj, havespil, hoppelegetøj, legetøjspistoler, vandpistoler og sæbebobler - legetøj og udstyr beregnet til udendørs leg. Mange af disse udendørs legetøj vokser med barnet, nye funktioner og legeområder opdages i takt med at barnet bliver ældre. En rutsjebane er en sjov tilføjelse til haven, se dit barns ansigt lyse op, mens de klatrer til toppen, og spændingen stiger. Legehuset giver børn mulighed for at invitere venner og familie til deres eget lille hus, hvor de bestemmer. Med forskellige funktioner og tilbehør giver legehuset barnet utallige legemuligheder. Havelegetøj, spil, sportsudstyr, legetøjs våben med vand eller gummipile, kanalsystemer og både, sjippetov og hoppelegetøj og sæbebobler; livet leges bedst udendørs i frisk luft og med større legeområder, der kan udforskes. Legeteltene kan bruges indendørs såvel som udendørs, mobiliteten de skaber gør at teltet nemt kan flyttes uden at gå på kompromis med legen. Legehuse, rutsjebaner, gynger, havelegetøj, sportslegetøj og spil til udeområdet forvandler dage hjemme til små eventyr. Og legehuse og rutsjebaner til børn er lavet med sikkerhed og komfort i tankerne, så legen foregår på en sikker og god måde.

Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.