Denne side bruger cookies for at forbedre din brugeroplevelse. Hvis du ikke accepterer brugen af cookies, kan du slå det af i indstillingerne i din browser. Dette kan medføre at enkelte funktioner på hjemmesiden ikke vil fungere optimalt - Lær mere - Godkend
2 år med lave priser - se vores ellevilde fødselsdagstilbud her! 2 år med lave priser - udforsk fødselsdagstilbuddene her!

Rutsjebaner og gynger

Filter

Sorter efter
købsalternativer
Nyhet
Pris
Mærke
    POPULÆRE MÆRKER
  1. ANDRE MÆRKER A-Å
Alder

13 produkter

Indstil faldende rækkefølge
per side

Forvandl haven til en legeplads for børnene med rutsjebaner, gynger og klatretårne. En rutsjebane i haven bliver en sjov og underholdende aktivitet; måske vil du gå efter en vandrutcjebane, en stor eller lille rutsjebane, en udvidelig rutsjebane, en hoppeborg eller klatretårn med rutsjebane. De mindste rutsjebaner kan også bruges indendørs, og fælles for de fleste børns rutsjebaner, uanset størrelse, er at de er nemme at montere, slå sammen og opbevare.

Lad det nærmeste træ blive en del af legepladsen og fastgør en gynge eller et klatretov til træet. Vælg mellem klassiske gynger, babygynger, en trægynge eller gynge og gyngetov i ét! Haven og dit udeområde bliver et lille eventyr for børnene med leg og aktiviteter, der både underholder og udfordrer deres motorik og koordination. Forår og sommer tilbringes bedst udenfor, hvorfor ikke gøre det endnu sjovere med barnets egen legeplads i haven?

Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.