Denne side bruger cookies for at forbedre din brugeroplevelse. Hvis du ikke accepterer brugen af cookies, kan du slå det af i indstillingerne i din browser. Dette kan medføre at enkelte funktioner på hjemmesiden ikke vil fungere optimalt - Lær mere - Godkend
2 år med lave priser - se vores ellevilde fødselsdagstilbud her! 2 år med lave priser - udforsk fødselsdagstilbuddene her!

Hoppelegetøj og sjippetov

Filter

Sorter efter
købsalternativer
Nyhet
Pris
Mærke
    POPULÆRE MÆRKER
  1. ANDRE MÆRKER A-Å
Alder

11 produkter

Indstil faldende rækkefølge
per side

Sjippetov er sjovt og udfordrende, både som leg og træningsaktivitet. Brug tovet alene og hop selv, bind det til et træ og hop sammen med en ven, eller find et ekstra langt sjippetov og hop sammen med så mange, som I får plads til. Hvor mange hop klarer I? Og klarer I at hoppe ind, mens tovet er i bevægelse?

Sjippetov er en super aktivitet, der holder børn og unge i bevægelse, enten i skolegården, baggården eller haven. At sjippe er god træning for muskler, kondition og balance, samtidig som det er underholdende og sjovt. En hoppebold eller hoppeko er et sjovt legetøj for de mindste, som kan bruges både indendørs og udendørs. Der giver god træning i balance og udvikling af motorik, samtidig som at det er en rigtig sjov måde, at komme sig fra A til B.

Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.