Superhurtig levering | Toldfrit | Gratis fragt over 500,-*

LEGO DUPLO Classic 10914 Luksuskasse med klodser - 85 dele

Lowest price at PriceRunner

De ikoniske byggeklodser fra LEGO danner udgangspunkt for byggesættene som er elsket af millioner af børn og voksne i hele verden. LEGO klodserne lader dig bygge og sætte sammen bygninger i et næsten uendeligt antal kombinationer, eller bygge et af LEGO's mange byggesæt ved hjælp af instruktioner. Byggesættene fra LEGO passer til både børn og voksne, fra de helt mindste børn som møder LEGO gennem de store DUPLO-klodser frem til byggesættene med flere tusind byggeklodser, hvor bygninger, modeller, ikoniske konstruktioner bliver skabt ved hjølp af LEGO klodserne.

LEGO's serier spænder over en række temaer, figurer eller med udgangspunkt i kendte filmunivers. City, Ninjago, Harry Potter, Friends, Technic, Hidden Side, DUPLO, Boost, Star Wars, Creator Expert, Classic, Jurassic World, Minecraft, Super Heroes, Disney Princess, Ideas, Toy Story, Speed Champions, Minifigures, Architecture, Creator og Overwatch.

Hos os får du altid lave priser og det største udvalg af LEGO. 

Vores pris: 296,-
På lager
SKU
12192-25
   

Inspirer til endeløs kreativ leg og utallige udviklingsmæssige fordele med den mangfoldige og alsidige LEGO® DUPLO® Luksuskasse med klodser – farverige klodser og specialelementer, der er designet til at begejstre, betage og fordybe unges sind. LEGO byggelegetøj til førskolebørn – med egen opbevaringsboks! Inde i den robuste legetøjskasse finder du inspiration og idéer til at engagere og fastholde unge sind. Der er et vindue, klodser med tallene 1-2-3 og selvfølgelig et fantastisk udvalg af LEGO DUPLO klodser i en regnbue af seje farver.

Når forældre og omsorgspersoner er med til at sætte klodser og elementer sammen for at skabe fantasifulde modeller, får de mulighed for at dele vigtige udviklingsmæssige milepæle med deres små byggere. Lærerigt byggelegetøj til de mindste. LEGO DUPLO legesæt er fremragende gaver til små børn. Med farverige elementer, der er nemme at holde fast i, og som inspirerer fantasien og opmuntrer til leg uden facitliste, får førskolebørn kreativ kontrol direkte mellem hænderne.

 • Motivér unge sind med dette småbørnsvenlige udvalg af LEGO® DUPLO® klodser og elementer. Med uendelige, fysiske, kreative muligheder er de udviklingsmæssige fordele enorme. Sæt gang i fantasien med 85 farverige klodser, der omfatter sjove elementer, f.eks. et vindue og klodser med tallene 1-2-3. Med et så alsidigt legetøj får børn aldrig lyst til at stoppe med at lege og lære.
 • Det moderne design af bygninger, mennesker og genstande gør det nemt for forældre og omsorgsgivere at dele små børns vigtige udviklingsmæssige milepæle, når de arbejder sammen om at bygge, skabe og bruge fantasien.
 • Med farverige klodser og elementer, der er nemme for små hænder at samle op og sætte sammen, er dette lærerige legetøj til de mindste en fremragende gaveidé til jul, fødselsdag eller andre anledninger til børn fra 1½ år.
 • Det farverige udvalg af klodser, elementer, tal og personer er nemt at opbevare i den gule opbevaringsboks med et 8-knoppers låg i LEGO® DUPLO® stil. Kombiner indholdet med andre DUPLO sæt for at få endnu mere sjov.
 • Bruger ikke batterier. Den fysiske leg kan begynde med det samme. Børns endeløse kreative sjov drives udelukkende af deres konstant voksende fantasi!
 • En enkel vejledning rummer idéer og inspiration til forældre og småbørn til at komme i gang på. Og når man først er i gang, stopper det kreative byggeri, den fantasifulde rolleleg og de udviklingsmæssige fordele aldrig.
 • LEGO® DUPLO® legesæt er fremragende gaver til førskolebørn. De er omhyggeligt designet til at være perfekte på alle måder for spirende byggere og inspirerer til endeløst stimulerende leg uden facitliste for nysgerrige unge sind.
 • LEGO® DUPLO® byggelegetøjssæt overholder de højeste branchestandarder for at sikre, at de er nemme for små hænder at samle op, sætte sammen og skille ad – og sådan har det været siden 1969!
 • LEGO® DUPLO® klodser og elementer kastes, opvarmes, bides og testes på alle tænkelige måder, så du kan være sikker på, at alt dit DUPLO byggelegetøj altid overholder de højeste internationale sikkerheds- og kvalitetsstandarder.

Detaljer:

 • Antal klodser: 85
 • Alder: fra 18 mdr.
Produktdetaljer
Model10914
EAN5702016704358
MærkeLEGO
Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.