Superhurtig levering | Toldfrit | Gratis fragt over 500,-*

LEGO Ideas 21318 Trætophus

Lowest price at PriceRunner

De ikoniske byggeklodser fra LEGO danner udgangspunkt for byggesættene som er elsket af millioner af børn og voksne i hele verden. LEGO klodserne lader dig bygge og sætte sammen bygninger i et næsten uendeligt antal kombinationer, eller bygge et af LEGO's mange byggesæt ved hjælp af instruktioner. Byggesættene fra LEGO passer til både børn og voksne, fra de helt mindste børn som møder LEGO gennem de store DUPLO-klodser frem til byggesættene med flere tusind byggeklodser, hvor bygninger, modeller, ikoniske konstruktioner bliver skabt ved hjølp af LEGO klodserne.

LEGO's serier spænder over en række temaer, figurer eller med udgangspunkt i kendte filmunivers. City, Ninjago, Harry Potter, Friends, Technic, Hidden Side, DUPLO, Boost, Star Wars, Creator Expert, Classic, Jurassic World, Minecraft, Super Heroes, Disney Princess, Ideas, Toy Story, Speed Champions, Minifigures, Architecture, Creator og Overwatch.

Hos os får du altid lave priser og det største udvalg af LEGO. 

Vores pris: 1 474,-
På lager
SKU
10192-17
   

Byg, fremvis og leg med det superdetaljerede LEGO® Ideas legesæt 21318 Trætophus, der består af 3.036 elementer.

En kompleks model til erfarne LEGO byggere, som hele familien vil elske at lege med. Den indeholder en landskabssokkel og 3 LEGO trætophusafsnit – soveværelse, badeværelse og børneværelse. Træet har udskiftelige sæt af grønne sommer-bladelementer og gule og brune efterårs-bladelementer – disse og forskellige planteelementer på soklen er alle fremstillet af bæredygtigt plantebaseret polyethylenplast – og trætoppen og hustagene kan tages af for at give nem adgang.

Modellen er fyldt med funktioner og elementer, der inspirerer til leg, bl.a. picnicbord med sæder, der kan bygges, gynge, bålplads, skattekort og skjult ædelstenselement til at udspille en skattejagt, samt en kran med spil på soveafsnittets balkon. Dette unikke og kreative legetøj er en fantastisk fødselsdagsgave, der indeholder minifigurer af en mor, far og børn samt en fuglefigur, til at udspille sjove familiescener. Det indeholder også et hæfte med byggevejledning samt oplysninger om LEGO® Ideas fandesigneren og LEGO designeren bag sættet.

 • Dette LEGO® Ideas sæt indeholder 4 minifigurer: mor, far og 2 børn, samt en fuglefigur.
 • Dette udfordrende byggelegetøj med 3.036 elementer indeholder en landskabssokkel, træ med udskiftelige sæt af grønne (sommer) blade og gule og brune (efterårs)blade samt et LEGO® Trætophus med 3 afsnit, soveværelse, badeværelse og børneværelse.
 • Trætoppen og hustagene kan tages af for at give nem adgang til at lege.
 • Landskabssoklen indeholder et picnicbord, der kan bygges, med 4 minifigursæder og tilbehør til at bygge en skovtur, et vandløb, der kan bygges, gynge (hænger i træet), bålplads, skjult ædelstenselement, plante- og buskelementer samt en stige op til husene.
 • Træets løv indeholder mere end 180 botaniske elementer, der er lavet af plantebaseret polyethylenplast fremstillet af sukkerrør fra bæredygtige kilder. Diverse planteelementer rundt om træet er også fremstillet af denne type plantebaseret plast. Dette er den første milepæl i LEGO Koncernens ambitiøse målsætning om udelukkende at fremstille produkter af bæredygtige materialer i 2030.
 • Soveværelsesafsnittet indeholder en seng, der kan bygges, og diverse elementer, bl.a. skjult saks, skib i en flaske, kompas, ur samt en balkon med en håndbetjent kran med spil til at løfte ting op til huset.
 • Badeværelset indeholder badekar, der kan bygges, toilet og vask.
 • Børneværelset indeholder køjesenge og diverse elementer, f.eks. bog og skattekort.
 • Dette kreative LEGO® Ideas legetøj indeholder et hæfte med byggevejledning samt oplysninger om fandesigneren og LEGO designeren bag dette fantastiske sæt.
 • Modellen er over 37 cm høj, 27 cm bred og 24 cm dyb.

Detaljer:

 • Antal dele: 3036
 • Dimensioner: Modellen er over 37 cm høj, 27 cm bred og 24 cm dyb
 • Alder: fra 16 år
Produktdetaljer
Model21318
EAN5702016554205
MærkeLEGO
LEGO Ideas 21318 Trætophus - planter og blade lavet af plantebaseret plast

LEGO planter

Planter og blade lavet af plantebaseret plast

LEGO Ideas Trætophus med 4 minifigurer: mor, far og 2 børn

Skift sæt af blade

Vælg mellem sommergrønne blade eller efterårsblade.

LEGO Trætophus med 3 LEGO trætophusafsnit – soveværelse, badeværelse og børneværelse

Landskab

Byg et smukt landskab med et picnicbord, en gynge og et lejrbål.

LEGO Ideas 21318 Trætophus der består af 3.036 elementer

Løft kran

Løft de ting, du har brug for, fra soveværelsens altan.

Trætoppen og hustagene kan tages af for at give nem adgang til at lege

Detaljerede hytter

Fjern kabinetagene for at lege!

en seng, der kan bygges i soveværelsesafsnittet i LEGO Ideas Trætophus

Sjovt tilbehør

Hytterne er fulde af fantastiske detaljer, der inviterer til rollespil.

Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.