LOL Surprise OMG Fashion Closet On-The-GO - tøjskab på hjul med plads til 4 dukker

Lowest price at PriceRunner

L.O.L. Surprise dukker og legesæt

L.O.L. Surprise tager dig med til en verden, hvor babyer styrer alt. L.O.L. Surprise er nydelige små dukker med en masse overraskelser. Mød dine yndlingskarakterer fra L.O.L. Surprise, deres kæledyr, little sisters, store dukker, køretøj og dukkehus, og skab en helt ny verden til dine L.O.L. dukker. Opdag flere lag med overraskelser, dukker og tilbehør - L.O.L. Surprise giver dig den ultimative unboxing-oplevelse - du ved aldrig hvad som venter dig før du åbner!

Vores pris: 446,-
På lager
SKU
01212-56
   

Med LOL Surprise OMG Fashion Closet On-the-Go har det aldrig været nemmere for børn at bringe outfits til deres næste modeeventyr. Den runde garderobe på hjul rummer 4 OMG-dukker (sælges separat) og har et udtrækkeligt håndtag for nem transport. Skabet har 12 praktiske skuffer med plads til dukketilbehør, og det kommer desuden med 5 bøjler, så børn kan hænge de outfits op, som de vil have med.

Det multifunktionelle skab fungerer også som et legerum, og kommer med 2 forskellige baggrunde, som børn kan sætte på skabet for mere realistisk leg. Efter modeshowet lægges tilbehøret i skufferne, tøjet hænges på bøjlerne, og dukkerne, der er trætte efter an travl hverdag, stilles på de særlige holdere.

Indeholder:

  • LOL Surprise OMG Fashion Closet On-The-Go - tøjskab på hjul
  • 2 baggrunde
  • Tilbehør

Detaljer:

  • Mål: 36 x 45 x 24 cm
  • Alder: fra 6 år

BEMÆRK: Dukker og tøj medfølger ikke, sælges separat

Produktdetaljer
Model571315
EAN035051571315
MærkeLOL Surprise
Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.