Denne side bruger cookies for at forbedre din brugeroplevelse. Hvis du ikke accepterer brugen af cookies, kan du slå det af i indstillingerne i din browser. Dette kan medføre at enkelte funktioner på hjemmesiden ikke vil fungere optimalt - Lær mere - Godkend
Se årets Black Deals her! Se årets Black Deals her!

Lundby basic stuesæt

Lundby dukkehus, møbler og dukker - kreativ og underholdende leg

Lundbys første dukkehus så dagens lys allerede i 1945, og siden den gang har dukkehusene udviklet sig i takt med trender, men husets form er fremdeles den samme. Lad børn udfolde sig i dukkehuset, lad dem indrede med de utallige varianter af Lundby dukkemøbler som findes, og lad de forskellige Lundby dukkefamilier flytte ind. Lundby dukkehus og dukkemøbler opmuntrer til kreativ rollespil, og kan underholde børn i timesvis.

Vores pris: 103,-
På lager
SKU
08172-101
   

Med disse møbler fra Lundby, er der plads til hele dukkefamilien! I stuen kan dukkefamilien være sammen og have det sjovt. Den rummelige sofa og lænestol giver plads til hele familien. Sofaen og lænestolen er ikke kun pæne, men også bløde og behagelige at sidde i. Sofabordet har en lille kant, som gør at ting holder sig på plads. Det synes dukkefamilien er meget praktisk.

Med møbelserien Basic, kan du hurtigt og enkelt møblere dit Lungby-dukkehus i flotte pastelfarver.

Indeholder:

  • 1 soda
  • 1 lænestol
  • 2 sofabord

Detaljer:

  • Mål æske: 14,5 x 5 x 19,5 cm
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
Model603054
EAN7315626030540
MærkeLundby
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.