Marvel Avengers Black Panther bil - Lykan Hypersport og figur i metal - 17,5 cm lang

Lowest price at PriceRunner

Marvel Avengers legetøj, figurer, byggesæt, kostumer og våben

Hvilket team er du på? Er det Team Captain America, Team Iron Man, Team Hulken, Team Thor eller måske et andet? Marvels Avengers samarbejder nok engang for at redde verden. Her kan du finde din yndlingssuperhelt, være med i kampen mod skurkene, og kæmpe for retfærdighed. Marvels Avengers består af en række kendte superhelte og skurker som: Iron Man, Captain America, Thor, Hulken, Black Widow, Hawkeye, Loki, Nick Fury og mange flere. Hvilken side vælger du? Og hvilken Avengers superhelt eller skurk er du?

Vores pris: 261,-
På lager
SKU
06223-8
   

Genskab dine yndlingsscener med Black Panther fra Avengers og alle hans eventyr. I denne pakke finder du en matsort Lykan Hypersport, der er 17,5 cm lang og spækket med fede detaljer. Den sorte bil er prydet med detaljer og kommer med frihjulsmekanisme samt døre og motorhjelm, der kan åbnes og lukkes.

Du får også en Black Panther-figur i metal, der er filmtro og med mange detaljer. Figuren er støbt med dragten i sort og sølv med ikoniske detaljer og inspirerer til actionfyldt leg og sjove eventyr.

Indeholder:

  • Lykan Hypersport bil
  • Black Panther figur

Detaljer:

  • Mål bil: 17,5 cm (L)
  • Skala: 1:24
  • Materiale: metal
  • Alder: fra 8 år
Produktdetaljer
Model253225004
EAN4006333065170
MærkeAvengers
Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.