Superhurtig levering | Toldfrit | Gratis fragt over 500,-*

Vilkår for medlemskab

Medlemsbetingelserne er senest opdateret den 17. februar 2023

 

1. Om ”My ToySpace”, ToySpaces kundeklub

ToySpace A/S med org.nr. 42360945 (herefter ”ToySpace”) tilbyder dig som privatperson at blive en del af ”My ToySpace”, ToySpaces kundeklub (herefter benævnt ”My ToySpace”, ”ToySpaces kundeklub” eller ”kundeklub”). Ved at blive medlem af ”My ToySpace” indgår du en aftale med ToySpace A/S og accepterer betingelserne for medlemskab.

Som medlem af ”My ToySpace” får du kundefordele, der er skræddersyet til dig. Disse generelle medlemsbetingelser (også kaldet ”Brugeraftalen”) udgør den aftale, der regulerer vilkårene mellem dig som medlem af ”My ToySpace” (også kaldet medlem, klubmedlem eller kundeklubmedlem) og ToySpace.

Denne Brugeraftale gælder udover eventuelle betingelser for kundefordele eller fremtidige ydelser, som brugere af ”My ToySpace” til enhver tid tilbydes.

 

2. Kundefordele

Som medlem af ”My ToySpace” får du

  • Adgang til en række eksklusive medlemstilbud. Du vil også kunne modtage personlige tilbud, der kun gælder for dig som kunde baseret på dine præferencer.
  • Forhåndsinformation om eksklusive lanceringer, nyheder og konkurrencer.
  • Adgang til Min side med overblik over ordrehistorik, ordrebekræftelser og fordele.

 

3. Deltagelse i kundeklubben

Kundeklubben er åben for alle, der er mindst 18 år og bosiddende i Danmark, som tilmelder sig med et gyldigt kodeord i henhold til ToySpaces krav, et dansk mobilnummer (+45) og en gyldig e-mailadresse. Ved tilmelding kan der foretages opslag mod dataudbyderen (Folkeregisteret) for navn, postadresse mv.

Som bruger er du ansvarlig for, at de oplysninger, du giver om dig selv er korrekte og opdaterede. Du må kun selv bruge loginoplysninger til ”My ToySpace” og holde dem skjult for andre. Du kan til enhver tid ændre din adgangskode, og ToySpace opfordrer dig til at opdatere din adgangskode løbende.

Deltagelse i kundeklubben er gratis og uden købsforpligtelse. Eventuelle præmier eller andre fordele opnået som medlem af kundeklubben kan ikke ombyttes til andre varer, gavekort eller kontanter.

Kundeklubben leveres som den til enhver tid er og uden garantier for oppetid, funktionalitet eller support, ej heller fra tredjepart i forbindelse med kundeklubben.

ToySpace er ikke ansvarlig for kvaliteten eller gyldigheden af indhold, der præsenteres via ToySpaces Kundeklub på linkede hjemmesider eller i tilhørende dokumentation, der ikke er fra ToySpace.

Du er selv ansvarlig for brugen af ToySpaces Kundeklub og er kun forpligtet til at anvende ToySpaces Kundeklub med tilhørende ydelser til det formål, der følger af Brugerbetingelserne og inden for begrænsningerne af gældende lov eller særlige betingelser anført for særlige ydelser, du bruger.

Det står ToySpace frit for uden forudgående varsel at forbedre, tilpasse og ændre ToySpaces Kundeklub i aftaleperioden, så længe dette ikke medfører, at den bliver uegnet til sit formål eller medfører væsentlige afvigelser fra den funktionsbeskrivelse, der ligger til grund for denne Brugeraftale. ToySpace tager forbehold for fejlpriser og vi forbeholder os ret til at annullere ordrer, hvor der er åbenlyse fejl.

 

4. Medlemskommunikation

For at kunne administrere dit medlemskab i ”My ToySpace” og tilbyde dig de fordele, der er beskrevet i medlemsbetingelserne, skal ToySpace behandle dine personoplysninger. Kontaktoplysningerne vil blive brugt til at sende de nødvendige oplysninger om medlemskabet i ”My ToySpace”. For yderligere information om behandling af personoplysninger, herunder krav til adgang, rettelse og sletning, henviser vi til vores privatlivspolitik. Vi anbefaler medlemmerne løbende at læse Persondatapolitikken igennem, så de ved, hvordan og hvorfor ToySpace behandler personoplysninger i forbindelse med oprettelse af medlemskab.

Medlemskab i ”My ToySpace” forudsætter som udgangspunkt, at du accepterer tilpasset markedsføring via e-mail, SMS og andre digitale kanaler, såsom e-mails med nyheder og tilbud baseret på tidligere køb eller det, du har klikket på i et tidligere nyhedsbrev. Denne form for kommunikation er central for, at ToySpace kan sørge for, at du får mest muligt ud af dit medlemskab. Som de fleste andre virksomheder har vi en legitim interesse i at markedsføre vores tjenester. ToySpace bruger også oplysningerne til markedsføring i andre digitale kanaler.

Medlemmernes samtykke til markedsføring er frivilligt, og de kan til enhver tid tilbagekalde hele eller dele af deres samtykke og dermed forbeholde sig dette fra ToySpace. Hvis du ikke ønsker at modtage markedsføring via nyhedsbrev eller SMS, kan du trække dit samtykke tilbage på ”Min side”, bruge afmeldingslinket nederst i nyhedsbrevet eller kontakte kundeservice på kundeklub@toyspace.dk.

 

5. Ændring af vilkår og opsigelse

De til enhver tid gældende vilkår og betingelser vil være tilgængelige på toyspace.dk. ToySpace har ret til at ændre vilkårene i Brugeraftalen, herunder ændre medlemsbetingelser, fordele og samarbejdspartnere, samt at opsige kundeklubben.

Sådanne ændringer vil blive kommunikeret på toyspace.dk og eventuelt på e-mail. Hvor lang tid der går, før varslede ændringer træder i kraft, afgøres af ToySpace A/S efter en vurdering af, hvor væsentlig ændringen er, og hvilke konsekvenser den har for medlemmerne. ToySpace vil gøre, hvad der med rimelighed forventes, for at informere i god tid, men kan under ingen omstændigheder holdes ansvarlig, hvis dette ikke sker. Skulle en ændring være af en sådan karakter, at du ikke længere ønsker at være medlem af ”My ToySpace”, kan du udmelde dig med øjeblikkelig virkning.

Hvis du ikke ønsker at acceptere vilkårene efter ændringer, kan du opsige Brugeraftalen ved at sende en e-mail til kundeklub@toyspace.dk eller slette dit medlemskab på ”Min side” (”My ToySpace”). Hvis du ikke ønsker, at ToySpace skal fortsætte behandlingen af dine personoplysninger, kan du også afmelde dig ToySpaces kundeklub ved hjælp af samme kontaktpunkt. Ved en sådan opsigelse vil ToySpace slette alle mulige oplysninger vedrørende dig og dette kontraktforhold inden for rimelig tid og senest inden for 6 måneder, medmindre ToySpace er juridisk forpligtet til at opbevare oplysningerne i længere tid. Hvis du senere tilmelder dig på ”Min side” (”My ToySpace”) eller som en del af ToySpaces kundeklub på anden måde, betragtes dette som et nyt medlemskab og en ny accept af Brugeraftalen.

Væsentlige brud på Brugeraftalen giver ToySpace ret til at opsige Brugeraftalen med øjeblikkelig virkning. Ved opsigelse fra ToySpace ophører din brug af ToySpaces kundeklub med øjeblikkelig virkning.

Du kan til enhver tid afmelde ToySpaces Kundeklub og trække dit samtykke til, at ToySpace og samarbejdspartnere behandler dine personoplysninger. Det kan du gøre ved at sende en e-mail til kundeklub@toyspace.dk.

ToySpace har ret til at opsige Brugeraftalen, hvis du er passiv bruger af ToySpace kundeklub i mere end seks måneder. Sådanne ændringer vil blive meddelt via e-mail.

 

6. Tjenester tilbudt af tredjeparter

For at kunne tilbyde dig unikke tjenester, kan det ske, at ToySpace via ”Min side” (”My ToySpace”) gør det muligt for dig at oprette forbindelse til tjenester, der tilbydes af en anden virksomhed (en tredjepart).

For at bruge sådanne tjenester fra tredjeparter, skal du acceptere og følge de vilkår og betingelser, som tredjeparten har for sine tjenester. Kundeprogrammet ToySpaces Kundeklub er kun en gateway til sådanne ydelser, som tredjeparter kan tilbyde, og ToySpace har intet ansvar eller risiko for sådanne ydelser fra tredjeparter, herunder gavekort eller præmier fra sådanne tredjeparter. ToySpace deler ikke selv dine persondata med en sådan tredjepart, men du vil kunne dele dine egne persondata med en sådan tredjepart, hvis du følger et link til tredjepartens hjemmeside fra ToySpace eller på anden måde kontakter tredjeparten for at gøre brug af tilbuddet eller lignende.

 

7. Sikkerhed

ToySpace vil implementere sikkerhedsforanstaltninger for at sikre, at dine oplysninger er beskyttet mod uautoriseret adgang og brug. Bor du på hemmelig adresse eller af forskellige årsager ønsker at bo og leve helt anonymt, beder vi dig alligevel om at tage din egen vurdering af, om det giver mening at blive medlem af ToySpaces kundeklub.

Medlemskab er personligt, og det er dit ansvar at sikre, at andre ikke får adgang til din brugerkonto gennem passende adgangskodebeskyttelse. Du må ikke dele din adgangskode eller loginoplysninger med andre. Hvis du har mistanke om uautoriseret brug af dit medlemskab, skal du kontakte vores kundeservice.

 

8. Force Majeure

Skulle der opstå hændelser uden for ToySpace A/S’ kontrol, eller en situation, som ToySpace A/S med rimelighed ikke kan undgå eller overvinde konsekvenserne af, kan dette forhindre ToySpace A/S i at opfylde sine kontraktlige forpligtelser. I sådanne tilfælde ophører ToySpace A/S’ forpligtelser, så længe den ekstraordinære situation består.

Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.