Denne side bruger cookies for at forbedre din brugeroplevelse. Hvis du ikke accepterer brugen af cookies, kan du slå det af i indstillingerne i din browser. Dette kan medføre at enkelte funktioner på hjemmesiden ikke vil fungere optimalt - Lær mere - Godkend
Se årets Black Deals her! Se årets Black Deals her!

Mexican Train dominospil

Lowest price at PriceRunner

Taktikspil, brætspil og udendørsspil for børn og voksne

Tactic er en af ​​Europas største udviklere og producenter af brætspil og udendørsspil til børn og voksne. Tactic producerer nogle af de mest populære børnespil, brætspil, familiespil, rejsespil, kortspil og udendørsspil. Spektret er bredt, og blandt Tactics' spil finder du klassiske spil, der er blevet spillet i generationer, og nye, spændende spil, der tager markedet med storm.

Vores pris: 195,-
På lager
SKU
03192-105
   

Mexican Train er et sjovt og populært dominospil, der kan spilles med op til 8 spillere. Læg et dobbeltstykke i midten, der symboliserer, hvilken brik du skal starte med. Kan du bygge et dominotog med de dominobrikker du har til rådighed, eller skal du trække en brik? Er andre spillere åbne for hjælp, eller skal du stå over en runde? Hhvis du er den første spiller, der slipper af med alle dominobrikkerne, vinder du runden! De andre spillere får lige så mange point som øjnene på deres resterende brikker. Den med flest point er taberen af spillet. Der er flere måder at spille på, uanset om du vil have en hurtig runde eller en rigtig spilleaften.

Indeholder:

  • Mexican Train dominospil

Detaljer: 

  • Antal spillere: 2 - 8
  • Spilletid: ca. 30 minutter
  • Alder: fra 8 år
Produktdetaljer
Model54005
EAN6416739540054
MærkeTactic
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.