Superhurtig levering | Toldfrit | Gratis fragt over 500,-*

Micki Senses Hammerbræt i træ - fra 12 mdr.

Micki - klassisk legetøj i træ til børn

Legetøjet fra Micki skal være trygge, holdbare og se interessante ud for børn. Det er gennem leg at børn skal opleve iveren efter at lære nye ting. Micki ønsker at børn skal opleve en barndom som er fuld af leg, og med legetøj i træ som hammerbræt, pudekasse, klodser, lær-at-gå-vogn og stablelegetøj præsenteres barnet for leg allerede i 9 mdrs alderen, med legetøj som er trygge for denne aldersgruppe. Rollespil med køkken og mad, værktøj og håndarbejde er leg som udløser barnets nysgerrighed og udvikling.

Vores pris: 139,-
På lager
SKU
07195-122
   

Mickis hammerbræt af træ med pink detaljer i blødt lærred og PVC-fri plast! Hammerbrættet er et klassisk trælegetøj, der både er sjovt og træner dit barns koordination og motorik. Formet som en sød, lille gris!

De muntre farver og blandingen af forskellige naturmaterialer giver en blød fornemmelse og lader dit barn bruge hjernen mere under legen. Hvordan føles grisens bløde hale, når du rører den? Og hvordan lyder det, når du hamrer sømmene ned?

Hammerbrættets ben er af blød plast, som dæmper lydniveauet, og betyder, at det står stabilt og ikke giver mærker på underlaget, når barnet slår på det. Hammerhovedet er også lavet af blød plast, som dæmper lyden og undgår mærker. 

Detaljer:

  • Al plast er phthalat- og PVC-fri
  • Mål: (L) 23 x (B) 10 x (H) 10 cm
  • Alder: fra 12 mdr.
Produktdetaljer
Model102178
EAN7315621021789
MærkeMicki
Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.