Denne side bruger cookies for at forbedre din brugeroplevelse. Hvis du ikke accepterer brugen af cookies, kan du slå det af i indstillingerne i din browser. Dette kan medføre at enkelte funktioner på hjemmesiden ikke vil fungere optimalt - Lær mere - Godkend

Micro Mini Aqua - Løbehjul med 3 hjul

Micro - det originale løbehjul til børn og voksne

Micro løbehjul er ikke bare underholdende legetøj, til børn og voksne, men de fungerer også som et transportmiddel. Micro er det originale løbehjul, som vokser med barnet fra det tager sine første spark, til det perfekte pendler-tilbehør mellem bussen og arbejdet. I tillæg til at man effektiviserer hverdagen med et smil, så har løbehjulet en positiv påvirkning på udviklingen af motorik og balance.

Vores pris: 486,-
På lager
SKU
03192-205
   

Micro Mini Aqua er flere gange blevet kåret som «Toy of the Year» af børn og forældre! Mini opmuntrer ikke kun til bevægelse og motion, men den træner også barnet til bedre balance, koordination og motorik.

Den blev specielt udviklet til småbørn og børn der lige er begyndt i skolen, i samarbejde med Schweiziske ingeniører. T-tube håndtaget sikrer trygt og godt greb og har en sikkerhedslås, så det kun er forældre der kan fjerne det.

Mini Micro’s unikke «lean and-steer» mekanisme er patenteret og dækket er forstærket med glasfiber. Den lave vægt, bløde plast og de afrundede kanter gør den nemmere at håndtere og bidrager til at undgå skader. Bremsen har en indbygget stålfjeder, som fordeler varme og sikrer god bremseeffekt.

Detaljer:

  • Styres med vægtoverføring.
  • Styrehøjde: 67 cm.
  • Vægt: 1,9 kg.
  • Hjulstørrelse: 120/85 mm.
  • Maksvægt barn: 20 kg.
  • Farve: aqua/blå.
  • Alder: 2-5 år.
Produktdetaljer
ModelMM0022
EAN7640108562166
MærkeMicro
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.