Superhurtig levering | Toldfrit | Gratis fragt over 500,-*

Løbehjul, trehjulet cykler og hjelme

Filter

Sorter efter
købsalternativer
Pris
Aktuelt
Kategori
Mærke
Alder

Vi har et bredt udvalg af løbehjul og trehjulede cykler, som kommer i forskellige varianter, så de passer til barnets alder. Se også vores udvalg af hjelme og tilbehør.

Løbehjul, trehjulet cykler og hjelme Løbehjul, trehjulet cykler og hjelme

Produkter 1-40 av 94

Page
per side

Andre ser også på:

Løbehjul med to og tre hjul, trehjulet cykel, cykelhjelme og -tilbehør

Cykler, løbehjul og trehjulet cykler kommer i en række forskellige varianter, så de kan tilpasses barnets behov og udvikling. Ved hjælp af en cykel vil børn kunne færdes mere på egenhånd, samtidig som at færdigheder som motorik, balance, stedsans og genkendelse udvikles og udfordres. Løbehjulet og balancecyklen kan gøre overgangen fra støttehjul til at cykle selv, til en nemmere læringsprocess. Med balancecyklen øver barnet på balancen, og mestring af cyklen og dens bevægelser. Efterhånden som børn vokser og udvikler sine færdigheder, vil støttehjulene forsvinde og det er større cykler og løbehjul som bliver gældende.

Løbehjul kommer i forskellige udformninger og udgaver, med både to hjul, tre hjul, fire hjul, store hjul, små hjul og brede og smalle hjul. Der er mange behov og endnu flere muligheder. En trehjulet cykel er oftest barnets første møde med en cykel. Denne tager barnet med på turer i gårdspladsen, på gaden eller legepladsen - efterhånden som barnets områder udvides. En trehjulet cykel kan tilpasses barnets behov, hvor barnet kan bruge den trehjulet cykel med forældrenes styringshjælp frem til at de cykler alene. Løbehjul med 3 og fire hjul passer bedst til de mindste, mens løbehjul med to hjul passer til de ældre børn. Små hjul er bedst egnet for de mindste børn, for med store hjul øges farten på løbehjulet.

Husk hjelm og beskyttelse når du skal ud på tur! Vi har et stort udvalg af hjelme og tilbehør til løbehjulene og cyklerne, som gør dig ekstra synlig og sikker. Sæt ekstra lys og en ringeklokke på, for at signaliserer til andre at du kommer, og lås cyklen med en kodelås, når du sætter den fra dig. Vælg det tilbehør du selv ønsker, blandt vores udvalg her.

Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.