Denne side bruger cookies for at forbedre din brugeroplevelse. Hvis du ikke accepterer brugen af cookies, kan du slå det af i indstillingerne i din browser. Dette kan medføre at enkelte funktioner på hjemmesiden ikke vil fungere optimalt - Lær mere - Godkend

Mzone AirTrack 5 meter med elektrisk pumpe - Oppustelig træningsmåtte med et godt afsæt - blå

Mzone trampoliner - når hop, holdbarhed, design, kvalitet og størrelse er i fokus!

Mzone står for de højtflyvende, hurtige, livlige og sjove udendørslege, der giver børn mange timers sjov leg. Med trampoliner, AirTracks og kælkemåtter finder du udendørslegetøj til forskellige årstider, og noget legetøj, der kan bruges både indendørs og udendørs, året rundt. Mzone trampolinen har ekstra kraftige fjedre til et godt og jævnt spring. Mzone trampolinens stålkonstruktion er forstærket, så den kan tåle langt mere end en "billig trampolin". Trampolinspring er lige så sjov leg (eller motion) for både børn og voksne. Mzone AirTrack er en oppustelig, blød gymnastikmåtte, der, når den er fyldt med luft, er helt perfekt til at lave gymnastiske øvelser og anden hoppende aktivitet. AirTrack måtten kan bruges indendørs, udendørs og på vandet. AirTrack måtten er velegnet som træningsmåtte til gymnaster, cheerleaders, til tumbling, kampsport og lignende, eller bare som en sjov aktivitet for aktive børn. Mzone kælkemåtte er den sjove kælkemåtte, der lader dig suse ned af bakken. Kælkemåtten er nem at transportere op ad bakken, og giver ekstra god fart på nedkørslen.

Vores pris: 2 050,-
På lager
SKU
06216-147
   

Den oppustelige Mzone AirTrack træningsmåtte i en flot blå farve, er perfekt til aktive børn og teenagere. Måtten måler 5 meter i længden. AirTracken er et perfekt hjælpemiddel til dig som elsker spring og gymnastik og ønsker at kunne øve i fritiden. Springmåtten er også sjov for små og store børn som bare elsker at lege og have det sjovt. AirTracken er desuden et supert træningsapparat.

Måtten består blandt andet af flere PVC-lag som giver god stabilitet og holdbarhed. AirTracken giver et godt afsæt, på samme måde som trampoliner gør og den giver en tryg landing. Måtten har hanke på siderne, så du nemmere kan flytte på den. Da den er oppustelig, er der også hurtigt at folde den sammen for nem og praktisk opbevaring.

 • Mzone AirTrack 5 meter lang
 • Oppustelig træningsmåtte med godt afsæt
 • Kan foldes sammen for nem opbevaring
 • Kan bruges ude og inde
 • Elektrisk pumpe inkluderet

Indeholder:

 • Mzone AirTrack 5 meter oppustelig træningsmåtte
 • Elektrisk pumpe 102-500W

Detaljer:

 • Farve: blå
 • Mål: 5 x 1 x 0,1 meter (LxBxD)
 • Vægt: 18 kg
 • Pumpe: AC 220V-240V

BEMÆRK: Husk at tage luften ud af AirTracken efter brug, og er den fugtig eller våd, skal den først være helt tør, inden den rulles sammen!

Produktdetaljer
ModelBYH-AT04
EAN70406984040442
MærkeMzone
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.