Superhurtig levering | Toldfrit | Gratis fragt over 500,-*

Mzone Pro Edition rektangulær trampolin 2,43 x 3,65 m - komplet pakke med stige

Lowest price at PriceRunner

Mzone trampoliner, AirTracks, kælkemadrasser og fodboldmål

Mzone står for de højtflyvende, hurtige, livlige og sjove udendørslege, der giver børn mange timers sjov leg. Med trampoliner, AirTracks og kælkemåtter finder du udendørslegetøj til forskellige årstider, og noget legetøj, der kan bruges både indendørs og udendørs, året rundt. Mzone trampolinen har ekstra kraftige fjedre til et godt og jævnt spring. Mzone trampolinens stålkonstruktion er forstærket, så den kan tåle langt mere end en "billig trampolin". Trampolinspring er lige så sjov leg (eller motion) for både børn og voksne. Mzone AirTrack er en oppustelig, blød gymnastikmåtte, der, når den er fyldt med luft, er helt perfekt til at lave gymnastiske øvelser og anden hoppende aktivitet. AirTrack måtten kan bruges indendørs, udendørs og på vandet. AirTrack måtten er velegnet som træningsmåtte til gymnaster, cheerleaders, til tumbling, kampsport og lignende, eller bare som en sjov aktivitet for aktive børn. Mzone kælkemåtte er den sjove kælkemåtte, der lader dig suse ned af bakken. Kælkemåtten er nem at transportere op ad bakken, og giver ekstra god fart på nedkørslen.

Vores pris: 3 392,-
Produktet har en vægt eller størrelse, der ikke kvalificerer til gratis fragt. 300 kr. i fragt tillægges pr. enhed.
På lager
SKU
01202-180
   

I Mzone Pro Edition rektangulær trampolin 2,43 x 3,65 m strækker fjedrene sig forskelligt og giver en dyb, kraftig deceleration og acceleration, samt producerer mindre sidekraft mod midten. Rektangulære trampoliner giver meget bedre hoppekraft og kontrol på hoppet.

 • Forstærket stålkonstruktion (galvaniseret) - med hele 1,5 mm forstærket rør (tåler meget mere belastning end en "billig trampolin") - 50 mm tykkelse
 • Det rektangulære sikkerhedsnet giver mere hoppeplads, det er 180 cm højt, hvilket giver god beskyttelse når man hopper højt og er en foretrukket version blandt professionelle brugere
 • Lynlåsåbning i sikkerhedsnettet - YKK lynlås
 • Ekstra kraftige fjedre gør at hoppekraften er utrolig god på denne rektangulære model med hele 74 fjedre
 • Højde på rammen: 76 cm
 • Forstærket hoppedug for bedre hoppekraft og holdbarhed over tid - stræktestet før levering
 • BLACK DESIGN versionen er utrolig flot og passer perfekt i de Skandinaviske haver
 • Forstærket polstring rundt om trampolinen, der beskytter barnet mod at falde ned mellem fjedrene
 • Tåler op til 130 kg
 • TÜV-certificering

Den rektangulære Pro Edition Trampolin fra Mzone er primært beregnet til dem, der har børn, der er lidt ældre (gerne over 5 år), og som gerne vil have en trampolin, der gør mere en blot at hoppe på den. Efterhånden som barnet bliver ældre, og kræver mere af sin trampolin, bliver trampolinens hoppekraft, holdbarhed, design, kvalitet og størrelse vigtigere og vigtigere. Med denne model får du en professionel trampolin til en meget fordelagtig pris!

En komplet trampolinpakke med sikkerhedsnet og alt af udstyr

 • Trampolinpakken leveres hjem til døren i 3 æsker - af 21 til 30 kilo per æske - det giver en totalvægt på ca. 80 kilo
 • Stige tilpasset Mzone Pro Edition rektangulær trampolin 2,43 x 3,65 m medfølger - mål stige: 100 cm
 • Trampolinmål inkluderer polstring/fjedre

Tips til før trampolinen tages i brug:

Husk at følge samlevejledningen nøje, inden du begynder at hoppe. Trampolinen skal altid monteres af en voksen og efterses, før den bruges af børn.

VIGTIGT! Alle trampoliner skal monteres på en så lige overflade som muligt, så hop på trampolinen ikke gør den skæv. Vi anbefaler desuden, at du fastgør trampolinen til underlaget for at forhindre, at den vælter, hvis det blæser kraftigt, og at den opbevares indendørs om vinteren. En forholdsvis flad græsplæne er det bedste underlag.

Vi anbefaler altid, at kun ét barn, bruger trampolinen ad gangen. Desværre skyldes mange af de skader, der sker, at flere børn bruger trampolinen på samme tid.

Produktdetaljer
ModelMNRT812
EAN7040698715544
MærkeMzone

74 fjedre

Ekstra kraftige fjedre for bedre hoppekraft og komfort.

YKK Lynlås

Sikkerhedsnet med lynlåsåbning.

Forstærket polstring

Beskytter mod fald mellem fjedrene.

Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.