Superhurtig levering | Toldfrit | Gratis fragt over 500,-*

Mzone Xtreme Pro Edition fjeder til 4,27 m trampolin

Mzone trampoliner, AirTracks, kælkemadrasser og fodboldmål

Mzone står for de højtflyvende, hurtige, livlige og sjove udendørslege, der giver børn mange timers sjov leg. Med trampoliner, AirTracks og kælkemåtter finder du udendørslegetøj til forskellige årstider, og noget legetøj, der kan bruges både indendørs og udendørs, året rundt. Mzone trampolinen har ekstra kraftige fjedre til et godt og jævnt spring. Mzone trampolinens stålkonstruktion er forstærket, så den kan tåle langt mere end en "billig trampolin". Trampolinspring er lige så sjov leg (eller motion) for både børn og voksne. Mzone AirTrack er en oppustelig, blød gymnastikmåtte, der, når den er fyldt med luft, er helt perfekt til at lave gymnastiske øvelser og anden hoppende aktivitet. AirTrack måtten kan bruges indendørs, udendørs og på vandet. AirTrack måtten er velegnet som træningsmåtte til gymnaster, cheerleaders, til tumbling, kampsport og lignende, eller bare som en sjov aktivitet for aktive børn. Mzone kælkemåtte er den sjove kælkemåtte, der lader dig suse ned af bakken. Kælkemåtten er nem at transportere op ad bakken, og giver ekstra god fart på nedkørslen.

Vores pris: 14,-
På lager
SKU
01202-187
   

Disse fjedre passer til vores 4,27 m Mzone Xtreme Pro Edition trampolin. Fjederen er den del, der bruges til at fæste hoppedugen til rammen på trampolinen. Hoppedugen sikres bedst med originale fjedre, der er produceret og specielt tilpasset trampolinen.

Indeholder:

  • 1 trampolinfjeder

Detaljer:

  • Materiale fjeder: sink
  • Mål: 3,2 x 21 cm

Denne fjeder passer specielt til vores 427 cm trampolin - varenummer: MNHFT427, og denne trampolin behøver totalt 120 fjedre

Produktdetaljer
ModelMNS210
EAN7040698715612
MærkeMzone
Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.