Superhurtig levering | Toldfrit | Gratis fragt over 500,-*

Nerf Elite Goggles - beskyttelsesbriller

Lowest price at PriceRunner

Nerf blastere - Nerf elite, Nerf ultra strike og Nerf N-strike

Kampe med bløde skumpile fra NERF blastere kan være en af de sjoveste udendørsaktiviteter på en eftermiddag sammen med venner. Og har du plads, og får lov, kan legetøjet fra NERF også bruges indendørs. Leg med NERF blastere og dartpile er lige så sjovt for børn som det er for voksne, det er en fin måde at jævne ud forskellene på, og selv i kampens hede fremkaldes der meget latter. Projektilerne er lavet af let skummateriale som er designet så de ikke laver sår eller går gennem huden.

Udvid samlingen med små blaster-pistoler, gevær eller byg dine egne varianter med tilbehør og udvidelser, men husk altid at beskytte kroppen, hovedet og øjnene med NERF beskyttelsesudstyr. Leg med NERF blaster legetøj er en sjov aktivitet, som skaber meget bevægelse gennem leg - se hvordan børnene hygger sig mens de løber rundt!

Vores pris: 97,-
Udsolgt
SKU
02205-15

Vær klar til nye missioner med Nerf Elite Goggle-beskyttelsesbriller! Brillerne har en behagelig skumgummikant, for ekstra komfort, og den justerbare strop sikrer en god pasform. I Nerfkampen er det vigtigt at beskytte sig, specielt i ansigtet, derfor er disse beskyttelsesbriller perfekte til en tryg og sjov leg.

Indeholder:

  • Nerf Elite Beskyttelsesbriller

Detaljer:

  • Justerbar strop
  • Alder: fra 8 år
Produktdetaljer
Model50-00744
EAN0681326115588
MærkeNerf
Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.