Superhurtig levering | Toldfrit | Gratis fragt over 500,-*

Nerf Elite Hovering Target - målskive

Lowest price at PriceRunner

Nerf blastere - Nerf elite, Nerf ultra strike og Nerf N-strike

Kampe med bløde skumpile fra NERF blastere kan være en af de sjoveste udendørsaktiviteter på en eftermiddag sammen med venner. Og har du plads, og får lov, kan legetøjet fra NERF også bruges indendørs. Leg med NERF blastere og dartpile er lige så sjovt for børn som det er for voksne, det er en fin måde at jævne ud forskellene på, og selv i kampens hede fremkaldes der meget latter. Projektilerne er lavet af let skummateriale som er designet så de ikke laver sår eller går gennem huden.

Udvid samlingen med små blaster-pistoler, gevær eller byg dine egne varianter med tilbehør og udvidelser, men husk altid at beskytte kroppen, hovedet og øjnene med NERF beskyttelsesudstyr. Leg med NERF blaster legetøj er en sjov aktivitet, som skaber meget bevægelse gennem leg - se hvordan børnene hygger sig mens de løber rundt!

Vores pris: 291,-
Udsolgt
SKU
02205-16

Nerf Elite Hovering Target giver dig en rigtig udfordring. Øv alene eller spil med venner. Start målskiven og viften trækker luft ind, som får de medfølgende skumkugler til at svæve i luften. Hvis du klarer at ramme, får du point.

For at gøre spillet sværre kan du indstille hver enkelt vifte til at puste kuglerne højere eller lavere mod maskinen. Jo længere afstand til målskiven, jo sværre bliver det. Når du ikke bruger målskiven, kan du opbevare de 4 skumkugler i det praktiske rum, på forsiden.

Målskiven kommer med et net på bagsiden, så kuglerne ikke forsvinder når du rammer dem med din blaster.

Indeholder:

  • Nerf Elite Hovering Target – målskive
  • 4 skumkugler

Detaljer:

  • Batteribehov: 4 x AA-batterier (ikke inkluderet)
  • Alder: fra 8 år

BEMÆRK: Blaster og pile medfølger ikke, sælges separat

Produktdetaljer
Model50-00745
EAN0681326115106
MærkeNerf
Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.