Superhurtig levering | Toldfrit | Gratis fragt over 500,-*

Nerf Elite Strike and Score digital target - digital målskive med lys og lyd

Lowest price at PriceRunner

Nerf blastere - Nerf elite, Nerf ultra strike og Nerf N-strike

Kampe med bløde skumpile fra NERF blastere kan være en af de sjoveste udendørsaktiviteter på en eftermiddag sammen med venner. Og har du plads, og får lov, kan legetøjet fra NERF også bruges indendørs. Leg med NERF blastere og dartpile er lige så sjovt for børn som det er for voksne, det er en fin måde at jævne ud forskellene på, og selv i kampens hede fremkaldes der meget latter. Projektilerne er lavet af let skummateriale som er designet så de ikke laver sår eller går gennem huden.

Udvid samlingen med små blaster-pistoler, gevær eller byg dine egne varianter med tilbehør og udvidelser, men husk altid at beskytte kroppen, hovedet og øjnene med NERF beskyttelsesudstyr. Leg med NERF blaster legetøj er en sjov aktivitet, som skaber meget bevægelse gennem leg - se hvordan børnene hygger sig mens de løber rundt!

Vores pris: 248,-
Udsolgt
SKU
02205-18

Nerf Elite Strike and Score digital target målskiven skærper dine sanser og er en genial måde at øve nøjagtighed på. Træn før kampene skal udkæmpes eller organiser en konkurrence for venner og familie.

Målskiven har en indbygget færdighedsopbyggende spiltilstand med lys og lyd. Den digitale LCD-skærm viser punkter og disken lyser hver gang du rammer plet. Sæt målskiven på jorden, hæng den på væggen eller sæt den på et bord - øv dig i sigtefærdigheder fra forskellige højder og vinkler. Målskiven har et justerbart stativ og vægbeslag.

Indeholder:

  • Nerf Elite digital målskive

Detaljer:

  • Mål: ca. 23,5 cm
  • Batteribehov: 2 x AA-batterier (ikke inkluderet)
  • Alder: fra 8 år

BEMÆRK: Blaster og pile medfølger ikke, sælges separat

Produktdetaljer
Model50-00748
EAN0191726001362
MærkeNerf
Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.