Denne side bruger cookies for at forbedre din brugeroplevelse. Hvis du ikke accepterer brugen af cookies, kan du slå det af i indstillingerne i din browser. Dette kan medføre at enkelte funktioner på hjemmesiden ikke vil fungere optimalt - Lær mere - Godkend
2 år med lave priser - se vores ellevilde fødselsdagstilbud her! 2 år med lave priser - udforsk fødselsdagstilbuddene her!

LEGO-nyheder august

Filter

Sorter efter
købsalternativer
Nyhet
Pris
Serie
Mærke
Alder

Produkter 1-52 av 67

Indstil faldende rækkefølge
Page
per side

LEGO august-nyheder

Mød efteråret med de nyeste byggesæt fra LEGO. I august kommer LEGO med ikke mindre end tre nye serier; DREAMZzz, Gabbys Dukkehus og Sonic. DREAMZzz er baseret på tv-serien af samme navn, hvor drømme er virkelig, og fantasien vinder over det onde. Byg Gabbys vidunderlige verden med dukkehuset, forskellige overraskelser og mød de berømte kattefigurer fra serien. Segas blå helt, Sonic, er tilbage med flere nye byggesæt. Bland årets efterårsnyheder finder du et af LEGOs mest realistiske Technic-sæt, som giver dig mulighed for at genskabe en af verdens mest kraftfulde kraner, Liebherr Crawler Crane. Marios univers udvides med siv nye byggesæt. Fordyb dig i det fredelig haveprojekt sammen med Icons. Super Heroes indtager begge verdener Batman, Avengers og SpiderMan. Star Wars tager dig igen til kanten af galaksen, Jurassic World giver dig mulighed for at genskabe forhistoriske øjeblikke, og med Minecraft kan din veden udvides. Blandt augustnyhederne fra LEGO finder du byggesøt, der passer til de fleste aldersgrupper, fra de enkle, lærerige byggesæt til de mindste, til de mere detaljerede og unikke byggesæt til voksne.

Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.