Denne side bruger cookies for at forbedre din brugeroplevelse. Hvis du ikke accepterer brugen af cookies, kan du slå det af i indstillingerne i din browser. Dette kan medføre at enkelte funktioner på hjemmesiden ikke vil fungere optimalt - Lær mere - Godkend

LEGO-nyheder marts

Filter

We can't find products matching the selection.

Gå foråret i møde med nyhederne fra LEGO. Tag med på fartsfyldte eventyr med Technic og Speed Champions, hvor samarbejdet mellem LEGO og McLaren Racing har skabt et detaljeret køretøj, en kopi af originalen McLaren Formula 1. Eller den ikoniske BMW M 1000 RR, der er som skabt for racerbanen. Tag med tilbage til en verden af toldmænd og hekse med helt nye sæt fra Harry Potter. Disse bygges hver for sig, men kan også sættes sammen til unikke oplevelser. For kreative børn lader DOTS dem skabe sine egne skilte og tavler med unikke budskaber og designs. DUPLO tager de mindste børn med til brandstationen og politistationen, hvor de kan opleve sine første byggeprojekter, samtidig som de lærer om redningsarbejder. Minidukkerne fra Friends tager dig med på nye eventyr i byen Hearlake. Besøg dyredagplejen eller hjælp med at bortadoptere dyrerne.

Fra Star Wars kommer der nye bidrag til serien Star Wars Helmets, og Super Heroes bringer Thors hammer Mjølner til live med unikke detaljer og skjulte rum. Ninjago lader dig genskabe actionscener fra TV-serien, og tag på ninja-missioner sammen med Lloyd, Jay og Kai og rejs til ninja-træningscenteret, hvor du kan forbedre dine ninja-kundskaber.

Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.