Denne side bruger cookies for at forbedre din brugeroplevelse. Hvis du ikke accepterer brugen af cookies, kan du slå det af i indstillingerne i din browser. Dette kan medføre at enkelte funktioner på hjemmesiden ikke vil fungere optimalt - Lær mere - Godkend
2 år med lave priser - se vores ellevilde fødselsdagstilbud her! 2 år med lave priser - udforsk fødselsdagstilbuddene her!

LEGO-nyheder september

Filter

Sorter efter
købsalternativer
Pris
Serie
Alder

13 produkter

Indstil faldende rækkefølge
per side

LEGO-nyheder september

De populære julekalendere fra LEGO er her endelig! City, Harry Potter, Friends, Star Wars og Super Heroes er lige populære hvert år, og du skal være tidligt ude, hvis du vil sikre dig dit barns favorit. Børnene vil elske at bygge sig gennem juletiden, åbne små gaver og byggesæt og gøre ventetiden til jul kortere.

Tag med City og Friends på en rejse. Med Friends er sne og is i centrum, mens passagerflyet fra City giver børn mulighed for at tage hen, hvor de vil. Fra Star Wars kommer både en Starfighter og en Jedi-rumfærge, og en bygbar figur af den ikoniske karakter Chewbacca. Kender du en Harry Potter-fan? Hvad med at lade dem bygge Hogwarts slottet og de omkringliggende områder med unikke detaljer fra filmuniverset. Og når vi taler om film; byg Walt Disneys kamera med Disney Classic, med filmstrimmel med 20 historiske stillbilleder, berømte minifigurer og mange unikke og spændende bygbare detaljer. Gå efteråret i møde med nye byggesæt fra LEGO.

Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.