Skrållan Try Me talende dukke med blondt hår - Pim - 45 cm

Lowest price at PriceRunner

Skrållan snakkedukke med tøj og tilbehør

Snakkedukken Skrållan har taget børn med storm siden 1966, og børn kommer til at have det sjovt med hende i mange år. Kom med ind i Skrållans magiske verden, et sted hvor alt kan ske, så længe du har hende ved din side. Sammen kan I invitere til sjove selskab, blive helte i spændende eventyr, gå på skattejagt i haven og meget, meget mere!

Vores pris: 282,-
På lager
SKU
06206-128
   

Fantasifuld leg er altid lige ved hånden med Pim, Skrållans bedste ven. Pim er en dukke med seje klapbukser og hættetrøje. Pim er en 45 cm lang taledukke, som holder længe. Dukken taler 5 forskellige sprog: svensk, norsk, dansk, finsk og engelsk. Skift enkelt sprog på det hjerteformede taleværk i dukkens ryg. Tryk på maven, så siger Pim 24 tilfældige valgte sætninger, som opfordrer til aktiv leg - både inde og ude!

Pims krop er blød, og dukken lukker øjnene, når man lægger den ned. Plasten i dukken er PVC. Indeholder ingen forbudte ftalater eller Bisphenol. Opfylder kravene i legetøjstandarden EN71 og det gældende kemiske regelsæt REACH og SVHC.

Indeholder:

  • Skrållan talende dukke - Pim

Detaljer:

  • Mål dukke: 45 cm (L)
  • Mål pakke: 24,8 x 14 x 47 cm (BxLxH)
  • Alder: fra 3 år

BEMÆRK: Dukkens øjenfarve kan ikke vælges på forhånd, men plukkes efter tilgængelighed. Dukkens øjenfarve kommer i enten brune eller blå!

Produktdetaljer
Model161121
EAN7315621611218
MærkeSkrållan
Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.