Our Generation Sarah dukke med langt blondt hår og pink glitterkjole - 46 cm

Lowest price at PriceRunner

Our Generation dukker, heste, tilbehør og køretøjer

Our Generation dukkerne er en del af en generation som drømmer stort. Dukkerne fra Our Generation har hver sin personlighed, styrker og egenskaber - og ikke mindst, sin helt egen stil. Dette er en generation af børn som er fast bestemte på at forandre fremtiden ved at hjælpe andre og være tro mod sig selv. Med kunskab, lidenskab og beslutsomhed er dette generationen, hvor der sker ting. Dette er Our Generation!

Vores pris: 322,-
På lager
SKU
04206-62
   

Our Generation Sarah dukken tager dig med på en magisk rejse. Hendes outfit består af en asymetriski glitrende guld og pink, med en underkjole i tyl og guldsko. På hovedet har hun en krone for at fuldende den fortryllende stil. Med det smukke dukketøj ligner hun en rigtig prinsesse! Hun har varme, brune øjne, der åbner og lukker, samt et smukt langt lyst hår.

Indeholder

  • Our Generation Sarah dukke
  • Kjole og sko
  • Tiara

Detaljer:

  • Mål dukke: ca. 46 cm (H)
  • Our Generation dukkerne har en blød krop og kropsdele af plastik
  • Alder: fra 3 år

Sarah er en del af en generation, der drømmer stort. Dette er en generation af børn, der er fast besluttet på at ændre fremtiden ved at hjælpe andre og være tro mod sig selv. Med viden, passion og beslutsomhed er dette generationen, hvor tingene sker. Dette er Our Generation!

Produktdetaljer
ModelBD31290Z
EAN062243422643
MærkeOur Generation
Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.