Denne side bruger cookies for at forbedre din brugeroplevelse. Hvis du ikke accepterer brugen af cookies, kan du slå det af i indstillingerne i din browser. Dette kan medføre at enkelte funktioner på hjemmesiden ikke vil fungere optimalt - Lær mere - Godkend
2 år med lave priser - se vores ellevilde fødselsdagstilbud her! 2 år med lave priser - udforsk fødselsdagstilbuddene her!

Skrållan Try Me taledukke - mørkt hår - 45 cm

Lowest price at PriceRunner

Skrållan snakkedukke med tøj og tilbehør

Snakkedukken Skrållan har taget børn med storm siden 1966, og børn kommer til at have det sjovt med hende i mange år. Kom med ind i Skrållans magiske verden, et sted hvor alt kan ske, så længe du har hende ved din side. Sammen kan I invitere til sjove selskab, blive helte i spændende eventyr, gå på skattejagt i haven og meget, meget mere!

Vores pris: 318,-
På lager
SKU
07195-165
   

Fantasifuld leg er altid lige ved hånden med Skrållan. Skrållan dukken har en trøje med neondetaljer, et tylskørt og fine, lyserød striber i håret. Hendes lange, bløde hår er af høj kvalitet, og det er nemt at børste og flette. Skrållan er en 45 cm stor taledukke, som holder meget længe. Hun taler 5 forskellige sprog; svensk, norsk, dansk, finsk og engelsk. Skift enkelt sprog på det hjerteformede taleværk i dukkens ryg. Tryk på maven, så siger Skrållan 25 forskellige valgte sætninger, som opfordrer til aktiv leg - både ude og inde! Skrållans krop er blød, og hun lukker øjnene, når man lægger hende ned. Hun blev født i 1966 og er elsket af generationer! 

  • Opfylder kravene i legetøjstandarden EN71 og det gældende kemiske regelsæt REACH og SVHC

Indeholder:

  • Skrållan Try Me taledukke

Detaljer:

  • Batteribehov: 3 x AAA-batterier (inkluderet)
  • Sprog: norsk, engelsk, svensk, dansk, finsk
  • Længde: 45 cm 
  • Materiale: plast, bomuld og polyester
  • Mål æske: 24,8 x 14 x 47 cm (BxLxH)
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
Model161118
EAN7315621611188
MærkeSkrållan
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.