Denne side bruger cookies for at forbedre din brugeroplevelse. Hvis du ikke accepterer brugen af cookies, kan du slå det af i indstillingerne i din browser. Dette kan medføre at enkelte funktioner på hjemmesiden ikke vil fungere optimalt - Lær mere - Godkend
2 år med lave priser - se vores ellevilde fødselsdagstilbud her! 2 år med lave priser - udforsk fødselsdagstilbuddene her!

PAW Patrol Chase fjernstyret politibil med Pup Pad kontroller

Lowest price at PriceRunner

PAW Patrol - Kom med Ryder og alle hvalpene fra PAW Patrol på redningsmission

Chase, Marshall, Rocky, Skye, Rubble og Zuma er klar til redde dagen! Har du brug for en ekstra hånd eller pote, ikke vær bange, PAW Patrol er på vej! PAW Patrol er redningshunde i træning, og sammen med 10 år gamle Ryder tager de ud på eventyr. PAW Patrol-hvalpene er inspireret af erhverv som bandmand, politibetjent, bygningsarbejder, skraldemand, osv. Med figurer, figursæt, biler, køretøjer, udklædning, spil og meget mere kan du blive en del af missionen, sammen med Ryder og hvalpene fra PAW Patrol.

Vores pris: 212,-
På lager
SKU
06193-15
   

Fjernstyret PAW Patrol Chase politibil med 76 meters rækkevidde og børnevenlig fjernbetjening.

Få alt det sjove med hjem fra TV-serien Paw Patrol! Her får du Chase og hans politibil. Jagt skræmmende skurke og red dagen med Chase. Bilen er fjernstyret og kommer med fjernbetjening som er nem at styre selv for små børnehænder. Fjernbetjeningen er let at bruge og har en rækkevidde på 76 meter.

Kør rundt med din yndlingshvalp og red dagen ved at genskabe dine yndlingsøjeblikke fra den populære serie. Chase og hans politibil styres nemt med tovejs-styring, frem eller tilbage.

  • Fjernstyret bil med 76 meters rækkevidde
  • Kører frem og tilbage

Indeholder:

  • Chase og hans politibil
  • Fjernbetjening

Detaljer:

  • Mål: 25,5 x 13,5 x 23 cm (LxBxH)
  • Batteribehov: 5 x AAA-batterier (ikke inkluderet)
  • Alder: fra 4 år
Produktdetaljer
Model6054190
EAN778988278659
MærkePaw Patrol
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.