Denne side bruger cookies for at forbedre din brugeroplevelse. Hvis du ikke accepterer brugen af cookies, kan du slå det af i indstillingerne i din browser. Dette kan medføre at enkelte funktioner på hjemmesiden ikke vil fungere optimalt - Lær mere - Godkend
Black Deals slutter om:

Fjernstyrede biler, droner og køretøjer

Filter

Sorter efter
købsalternativer
Pris
Aktuelt
Kategori
Mærke
Alder
Interesse
Karakter

Produkter 1-40 av 139

Page
per side

Andre ser også på:

Underholdning med fuld fart for fartglade børn (og voksne). Fjernstyrede biler, køretøjer, fly og droner er sjove at lege med alene, og ekstra sjove at lege med sammen med andre. Inviter til mesterskaber og konkurrencer fuld af fart, og konkurrer med venner og familie - hvem kommer først over målstregen.

Fjernstyrede biler og køretøjer der styres med en fjernbetjening er kun noget af det RC-legetøj der findes. Du finder en hel verden af fjernstyret legetøj til børn som biler, droner, helikoptere, både og andre køretøjer. RC-bilerne og køretøjerne kommer med genopladelige batterier, og efter lidt opladning er du klar til at tage dit køretøj med ud på vejen, op i luften eller ud i vandet.

Flyt udfordringerne til skoven eller luften. Fjernstyrede biler, 4-hjulstrækkere, helikoptere og droner giver timevis med underholdende leg, og fjernstyrede køretøjer med forskellig frekvens gør at flere kan køre på samme tid.

Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.