Superhurtig levering | Toldfrit | Gratis fragt over 500,-*

PAW Patrol Marshall fjernstyret brandbil med Pup Pad kontroller

Lowest price at PriceRunner

Paw Patrol figurer, biler og køretøjer, legesæt og udkigstårne!

Chase, Marshall, Rocky, Skye, Rubble og Zuma er klar til redde dagen! Har du brug for en ekstra hånd eller pote, ikke vær bange, PAW Patrol er på vej! PAW Patrol er redningshunde i træning, og sammen med 10 år gamle Ryder tager de ud på eventyr. PAW Patrol-hvalpene er inspireret af erhverv som bandmand, politibetjent, bygningsarbejder, skraldemand, osv. Med figurer, figursæt, biler, køretøjer, udklædning, spil og meget mere kan du blive en del af missionen, sammen med Ryder og hvalpene fra PAW Patrol.

Vores pris: 222,-
Udsolgt
SKU
06193-21

Fjernstyret PAW Patrol Marshall brandbil med 76 meters rækkevidde og børnevenlig fjernbetjening.

Kør rundt med din yndlingshvalp, Marshall, og red dagen ved at genskabe dine yndlingsøjeblikke fra den populære serie. Marshall og hans brandbil styret ved hjælp af en nem tovejs-styring.

Den nemme fjernbetjening har en rækkevidde på 76 meter, og underholdningen kan fortsætte i det uendelige. Brandbilen har autentiske detaljer og en stige, der kan hæves og sænkes, når en kat skal reddes fra et træ eller en beboer skal kravle ud af vinduet, fordi det brænder i opgangen. Bilen kan køre frem og tilbage.

Saml Paw patrol legetøj og tilbehør for det ultimative redningsteam, med Ryder, Chase, marshall, Skye og resten af teamet.

Indeholder:

  • Marshall og hans brandbil
  • Fjernbetjening

Detaljer:

  • Mål: 25,5 x 13,5 x 23 cm (LxBxH)
  • Batteribehov: 5 x AAA-batterier (ikke inkluderet)
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
Model6054195
EAN778988278697
MærkePaw Patrol
Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.