Paw Patrol Mighty Movie Superfilmen Superfilmen Mini Squad Patroller - lastbil med Chase-figur i legetøjsbil

Lowest price at PriceRunner

PAW Patrol - Kom med Ryder og alle hvalpene fra PAW Patrol på redningsmission

Chase, Marshall, Rocky, Skye, Rubble og Zuma er klar til redde dagen! Har du brug for en ekstra hånd eller pote, ikke vær bange, PAW Patrol er på vej! PAW Patrol er redningshunde i træning, og sammen med 10 år gamle Ryder tager de ud på eventyr. PAW Patrol-hvalpene er inspireret af erhverv som bandmand, politibetjent, bygningsarbejder, skraldemand, osv. Med figurer, figursæt, biler, køretøjer, udklædning, spil og meget mere kan du blive en del af missionen, sammen med Ryder og hvalpene fra PAW Patrol.

Vores pris: 250,-
På lager
SKU
07233-21
   

Gør jer klar til at køre til den næste store redningsmission med Pup Squad Patroller og Mighty Pups Chase i sin Pup Squad Racer-legetøjsbil, ligesom i Paw Patrol: the Mighty Movie!

Den store lastbil har en spændende forvandling fra en Paw Patroller-legetøjsbil til et fantastisk mobilt kommandocentrer, komplet med affyringsrampe og opbevaringsplads til flere Pup Squad-racerbiler (sælges separat)!

Børn kan vippe førerhuset fremad og placere Chase-racerbilen i førersædet og lade som om, at de er på vej til næste mission med frihjulsmekanismen. Og når det er tid til en højhastighedsredning kan barnet placere Chase på taget af førerhuset for at aktivere transformationen, der åbner taget for at gøre det til en affyringsrampe og sænker sidevæggene for at afsløre et område til opbevaring af andre racerbiler! Når legen er slut, kan de folde rampen tilbage og hæve væggene for at vende tilbage til lastbiltilstand.

Lad barnet nyde endeløse Pawsome-eventyr med deres yndlingshvalpe med Paw Patrol the Mighty Movie Pup Squad Patroller!

Indeholder:

  • Paw Patrol Mighty Movie Mini Squad Patroller lastbil
  • Chase Pup Squad Racer legetøjsbil

Detaljer:

  • Alder: fra 3 år

Produktdetaljer
Model6067085
EAN778988467213
MærkePaw Patrol
Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.