PAW Patrol Movie Marshalls tranformerende brandbil med lys og lyd - figur og 2 vand-projektiler inkluderet

Lowest price at PriceRunner

PAW Patrol - Kom med Ryder og alle hvalpene fra PAW Patrol på redningsmission

Chase, Marshall, Rocky, Skye, Rubble og Zuma er klar til redde dagen! Har du brug for en ekstra hånd eller pote, ikke vær bange, PAW Patrol er på vej! PAW Patrol er redningshunde i træning, og sammen med 10 år gamle Ryder tager de ud på eventyr. PAW Patrol-hvalpene er inspireret af erhverv som bandmand, politibetjent, bygningsarbejder, skraldemand, osv. Med figurer, figursæt, biler, køretøjer, udklædning, spil og meget mere kan du blive en del af missionen, sammen med Ryder og hvalpene fra PAW Patrol.

Vores pris: 420,-
På lager
SKU
07216-13
   

Ultimativ PAW Patrol-redningsbil inspireret af Marshalls forvandlende brandbil fra Paw Patrol-filmen, med lys og lyd, vandkanon og Marshall-figur inkluderet.

Større og mere udfordrende redningsmissioner kræver det ultimative PAW Patrol-redningskøretøj, Marchalls transformerende brandbil. Denne utrolige brandbil bringer Marshalls køretøj fra PAW Patrol the Movie til live. Med episke tranformationer, en udtrækkelige og roterende redningsstige, massiv vandkanon, blinkende lys og realistiske lyde er denne bil perfekt til dine PAW Patrol film-inspirerede eventyr og missioner. Indsæt Marshall-figuren og tag afsted på en redningsmission. Der er plads til to hvalpe i førersædet (andre figurer sælges separat).

Ligesom Paw Patrol-filmen har denne bil også fede transformationer:

  • Løft bagenden af, drej og træk stigen ud
  • Stigen roterer 360 grader
  • Tryk på knappen for at få projektilkasteren frem
  • Med lys og realistiske lydeffekter

Lad kanonen med et vandprojektil og kør afsted for at redde dagen. For mere actionfyldt Paw Patrol leg, saml flere Paw Patrol Movie-figurer og køretøjer for at samle dit ultimative redningshold! PAW Patrol har fuld kontrol.

Indeholder:

  • Paw Patrol Movie transformerende brandbil
  • Marshall-figur
  • 2 projektiler
  • Redningstrampolin
  • 2 aftagelige stiger
  • Instruktioner

Detaljer:

  • Mål: ca. 36 x 52 x 15 cm
  • Batteribehov: 3 x LR44-knappebatterier (inkluderet)
  • Alder: fra 3 år

Når deres største rival, Humdiner bliver borgmester i Adventure City og skaber kaos, tager Ryder og de heltemodige hvalpe afsted i højeste gear for at møde udfordringen. Mens en hvalp skal tage et opgør med sin fortid i Adventure City, får teamet hjælp fra en ny ven, den opmærksomme gravhund, Liberty. Sammen skal Paw Patrol kæmpe for at redde beboerne i Adventure City.

Produktdetaljer
Model6060444
EAN778988331453
MærkePaw Patrol
Paw Patrol brandbil med episke forvandlinger præcis som i filmen Paw Patrol brandbil med episke forvandlinger præcis som i filmen

Rutsjebane og redningsnet

Figuren kan rutsje ned ad stigen og lande på nettet.

Stigebil med stige der kan udvides og roterer i 360 grader Stigebil med stige der kan udvides og roterer i 360 grader

Roterende stige

Brandbilens stige roterer 360 grader og kan forlænges.

Med stor vandkanon der kan affyre vandprojektiler (2 stk. inkluderet) Med stor vandkanon der kan affyre vandprojektiler (2 stk. inkluderet)

Affyr vandprojektiler

En stor vandkanon affyrer vandprojektiler.

Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.