PAW Patrol Rescue Knights - køretøj med Marshall-figur - 22 cm

PAW Patrol - Kom med Ryder og alle hvalpene fra PAW Patrol på redningsmission

Chase, Marshall, Rocky, Skye, Rubble og Zuma er klar til redde dagen! Har du brug for en ekstra hånd eller pote, ikke vær bange, PAW Patrol er på vej! PAW Patrol er redningshunde i træning, og sammen med 10 år gamle Ryder tager de ud på eventyr. PAW Patrol-hvalpene er inspireret af erhverv som bandmand, politibetjent, bygningsarbejder, skraldemand, osv. Med figurer, figursæt, biler, køretøjer, udklædning, spil og meget mere kan du blive en del af missionen, sammen med Ryder og hvalpene fra PAW Patrol.

Vores pris: 182,-
På lager
SKU
03225-26
   

PAW Patrol Rescue Knights Marshall og hans transformerende brandbil.

Tag med Marshall på spændende missioner med PAW Patrol Rescue Knights transformerende Deluxe Køretøj. Marshalls køretøj har drageinspirerede detaljer og kan forvandle sig til et Deluxe-redningskøretøj når det er tid til nye missioner. Udstyret i sin Rescue Knights-rustning er Marshall klar til at redde dagen i Barkingburg.

Placer Marshall bag rattet når en drageven er i problemer, og kør til undsætning. Tryk spoileren ned og en udskyder dukker op fra bagsiden. Lad projektilerne og tryk på knappen for at starte. Legesættet lader dig leve dig ind i fantastiske middelalderske redninger, ligesom dem fra det populære Tv-program. Gør dig klar til redningsmissioner med Marshall og hans Rescue Knights Deluxe Køretøj.

Indeholder:

  • PAW Patrol Rescue Knights køretøj
  • Marshall

Detaljer:

  • Mål køretøj: ca. 18 x 12 x 9 cm (LxHxB)
  • Alder: fra 3 år

BEMÆRK: Kan bruges med Paw Patrol Mighty Pups udkigstårn

Produktdetaljer
Model6063585
EAN778988414583
MærkePaw Patrol
Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.