PAW Patrol Rescue Knights køretøj med figuren Rubble - 22 cm

PAW Patrol - Kom med Ryder og alle hvalpene fra PAW Patrol på redningsmission

Chase, Marshall, Rocky, Skye, Rubble og Zuma er klar til redde dagen! Har du brug for en ekstra hånd eller pote, ikke vær bange, PAW Patrol er på vej! PAW Patrol er redningshunde i træning, og sammen med 10 år gamle Ryder tager de ud på eventyr. PAW Patrol-hvalpene er inspireret af erhverv som bandmand, politibetjent, bygningsarbejder, skraldemand, osv. Med figurer, figursæt, biler, køretøjer, udklædning, spil og meget mere kan du blive en del af missionen, sammen med Ryder og hvalpene fra PAW Patrol.

Vores pris: 182,-
På lager
SKU
03225-28
   

Tag med på eventyr med PAW Patrol Rescue Knights Rubble og hans transformerende bulldozer.

Tag med Rubble på spændende missioner med PAW Patrol Rescue Knights transformerende Deluxe Køretøj. Rubbles køretøj har drageinspirerede detaljer og kan forvandle sig til et Deluxe-redningskøretøj når det er tid til nye missioner. Udstyret i sin Rescue Knights-rustning er Rubble klar til at redde dagen i Barkingburg.

Placer Rubble bag rattet når en drageven er i problemer, og kør afsted til undsætning. Tryk spoileren ned og en forhammer dukker op fra bagsiden. Legesættet lader dig leve dig ind i fantastiske middelalderske redninger, ligesom dem fra det populære Tv-program. Gør dig klar til redningsmissioner med Rubble og hans Rescue Knights Deluxe Køretøj.

Indeholder:

  • PAW Patrol Rescue Knights køretøj
  • Rubble
  • Projektil

Detaljer:

  • Mål kjøretøy: ca. 18 x 12 x 9 cm (LxHxB)
  • Alder: fra 3 år

BEMÆRK: Kan bruges med Paw Patrol Mighty Pups udkigstårn

Produktdetaljer
Model6063587
EAN778988414606
MærkePaw Patrol
Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.