Paw Patrol Neon redningsbiler - 6 metalbiler - 8 cm

PAW Patrol - Kom med Ryder og alle hvalpene fra PAW Patrol på redningsmission

Chase, Marshall, Rocky, Skye, Rubble og Zuma er klar til redde dagen! Har du brug for en ekstra hånd eller pote, ikke vær bange, PAW Patrol er på vej! PAW Patrol er redningshunde i træning, og sammen med 10 år gamle Ryder tager de ud på eventyr. PAW Patrol-hvalpene er inspireret af erhverv som bandmand, politibetjent, bygningsarbejder, skraldemand, osv. Med figurer, figursæt, biler, køretøjer, udklædning, spil og meget mere kan du blive en del af missionen, sammen med Ryder og hvalpene fra PAW Patrol.

Vores pris: 281,-
Udsolgt
SKU
06226-122

6 PAW Patrol Neon legetøjsbiler i metal, inkluderet eksklusive Everest og Tracker køretøjer.

PAW Patrol er klar til at race til undsætning hurtigere end nogensinde før i deres Paw Patrol Neon redningsbiler i metal. Neon Rescue Vehicles gavepakken kommer med seks metalbiler i 1:55 skala, inkluderet eksklusive versioner af Trackers og Everests køretøjer. Hvert af disse køretøjer har autentisk PAW detaljer, med ultraklar neongrafik og die-cast metalkrop. Skub bilerne med hånden for at sende dem afsted til et eventyr i høj hastighed. 

Hver hvalp er støbt i sine biler, med ører som flyver i vinden, klar til næste mission. Med Paw Patrol kan barnet udforske fantasien samtidig med at de udvikler finmotoriske færdigheder gennem leg. Genoplev favoritscenerne fra Paw Patrol tv-serie og film, eller skab helt nye missioner og eventyr. 

Indeholder:

  • 6 Paw Patrol metalbiler

Detaljer:

  • Mål æske: ca. 17 x 13 x 5 cm (LxBxH)
  • Mål bil: ca. 8 x 4 x 5 cm (LxBxH)
  • Målestok: 1:55 skala
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
Model6064139
EAN778988422601
MærkePaw Patrol
Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.