Superhurtig levering | Toldfrit | Gratis fragt over 500,-*

Playmobil Gorilla med unger 6639

Playmobil figurer, legesæt, køretøjer og byggesæt

Tyske Playmobil har siden 1974 produceret byggesæt i plastik af høj kvalitet som er elsket af både børn og voksne. Byggesættene fra Playmobil inspirere til kreativ leg, og er for mange børn deres første introduktion til byggesæt og rollespil. Med figurer, byggesæt og køretøj fra Playmobil kan børn drømme sig væk og skabe sine egne situationer og roller, alene eller sammen med venner.

Playmobil inspirerer børn til at skabe sine egne eventyr, og lader fantasien få frie tøjler. Og i centrum af dette legetøj finder du den ikoniske Playmobil figur. En 7,5 cm høj figur med bevægelige led, hænder og et hoved som kan drejes.

Vores pris: 97,-
På lager
SKU
04183-45
   

Udvid den afrikanske savanne med vilde dyr fra det nye safari-tema. Denne pakke fra Playmobil Wild Life-serien indeholder en gorilla med to unger.

Indeholder:

  • Gorilla med to unger

Detaljer:

  • Alder: fra 4 år

PLAYMOBIL inspirerer børn til at skabe deres egne eventyr og lader fantasien få frit spil. Kernen i PLAYMOBIL er figurerne. De er 7,5 cm høje, har bevægelige lemmer, hænder med gribe-funktion, der kan holde fast i forskellige passende tilbehør, og et rundt roterende hoved med et venligt ansigt. Legesæt er underholdende, stimulerer øje-hånd-koordination og bidrager til udvikling af rumfornemmelse og sociale færdigheder.

Produktdetaljer
Model6639
EAN4008789066398
MærkePlaymobil
Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.