Superhurtig levering | Toldfrit | Gratis fragt over 500,-*

Plus Plus BIG Basic mix byggesæt - 150 byggeklodser

Lowest price at PriceRunner

Plus Plus Mini og BIG byggeklodser - Byg 2D- og 3D-figurer og modeller

Plus Plus er dansk legetøjdesign. Plus Plus byggesæt har enkelt form, men kommer med uendelige byggemuligheder. Plus Plus legesæt passer til alle børn, og det er kun fantasien som sætter grænser for hvad man kan bygge. Plus Plus byggesæt passer til børn fra 3 år. Plus Plus er et underholdende, interaktivt konstruktionssystem, hvor barnet kan være kreativ og styrke sine motoriske fædrigheder gennem farve, figur og form. Plua Plua er den unikke byggeklods som stimulerer barnets fantasi og kreative evner.

Plus Plus BIG byggeklodser passer til små børnehænder og de yngre byggere. Med Plus Plus byggeklodser kan barnet bygge huse, figurer, dyr og mønstre, og det er kun fantasien som sætter grænser for kreativiteten.

Plus Plus Mini byggeklodsen passer til de lidt ældre børn, og byggeklodsens sjove plus-form gør det enkelt at bygge huse, figurer, dyr, mønstre og andre ting. Plus Plus klodsen er en anderledes byggeklods, hvor det kun er fantasien som sætter grænser for byggeoplevelsen. Og på trods af den enkle form, kan man bygge de mest kompliceret konstruktioner.

Vores pris: 212,-
På lager
SKU
02202-114
   

Børn elsker byggeklodser, og klodserne fra Plus Plus kommer med et unikt design. Dette sæt fra Plus Plus indeholder 150 store byggeklodser i forskellige farver, som kan bruges til at bygge med efter din fantasi. Du kan lægge klodserne horisontalt og lave en flad 2D-figur eller lave en 3D-figur. Plus Plus BIG size klodserne er specielt designet til små hænder.

Plus Plus er et sjovt, interaktivt konstruktionssystem, hvor barnet kan være kreativ og styrke sine motoriske færdigheder gennem farve, figurer og form. Nu kan du bygge de fine figurer som er afbilledet på æsken. Vejledning følger med. Plus Plus er et perfekt pædagogisk STEM-legetøj, som stimulerer finmotorik, kreativitet, fokus og tålmodighed. Plus Plus: en form - uendelige muligheder.

  • Designet og produceret i Danmark.
  • BPA-fri og ftalat-fri

Indeholder:

  • 150 Plus Plus BIG Byggeklodser
  • Instruktioner

Detaljer:

  • Mål per del: 50 x 30 mm
  • Alder: fra 1 år
Produktdetaljer
Model3272
EAN5710409200783
MærkePlus Plus
Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.