Superhurtig levering | Toldfrit | Gratis fragt over 500,-*

Plus Plus Mini byggeplader til at bygge på - 2 stk

Plus Plus Mini og BIG byggeklodser - Byg 2D- og 3D-figurer og modeller

Plus Plus er dansk legetøjdesign. Plus Plus byggesæt har enkelt form, men kommer med uendelige byggemuligheder. Plus Plus legesæt passer til alle børn, og det er kun fantasien som sætter grænser for hvad man kan bygge. Plus Plus byggesæt passer til børn fra 3 år. Plus Plus er et underholdende, interaktivt konstruktionssystem, hvor barnet kan være kreativ og styrke sine motoriske fædrigheder gennem farve, figur og form. Plua Plua er den unikke byggeklods som stimulerer barnets fantasi og kreative evner.

Plus Plus BIG byggeklodser passer til små børnehænder og de yngre byggere. Med Plus Plus byggeklodser kan barnet bygge huse, figurer, dyr og mønstre, og det er kun fantasien som sætter grænser for kreativiteten.

Plus Plus Mini byggeklodsen passer til de lidt ældre børn, og byggeklodsens sjove plus-form gør det enkelt at bygge huse, figurer, dyr, mønstre og andre ting. Plus Plus klodsen er en anderledes byggeklods, hvor det kun er fantasien som sætter grænser for byggeoplevelsen. Og på trods af den enkle form, kan man bygge de mest kompliceret konstruktioner.

Vores pris: 57,-
På lager
SKU
21463
   

Plus Plus er et sjovt, interaktivt konstruktionssystem, hvor barnet kan være kreativ og styrke de motoriske færdigheder gennem farve, figurer og form. Sættet indeholder to byggeplader. Med disse praktiske byggeplader kan du flytte rundt på dine flotte figurer.

Du kan lægge byggeklodserne horisontalt og lave en flad 2D-figur eller lave en 3D figur. Plus Plus er et perfekt pædagogisk STEM-legetøj, som stimulerer finmotorik, kreativitet, fokus og tålmodighed. Plus Plus: en form - uendelige muligheder.

  • Designet og produceret i Danmark
  • BPA-fri og ftalat-fri

Indeholder:

  • 2 Plus Plus Mini byggeplader

Detaljer:

  • Mål: 12 x 12 cm
  • Alder: fra 5 år
Produktdetaljer
Model4022
EAN5710409102414
MærkePlus Plus
Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.