Pokemon Flame Action Charmander - interaktiv bamse med lys og lyd

Lowest price at PriceRunner

Pokemon - gotta catch 'em all

Pokemon er en sand klassiker! Mange børn får julelys i øjnene ved tanken om det sjove Pokemonunivers med de farverige Pokemons, som både fårs som figurer og kort. Målet er at blive den bedste Pokemontræner, og det giver rig mulighed for spændende kampe mod vennerne.

Pokemon Trading card game, Pokemon TCG eller Pokemon samlekort baserer sig på Nintendos Pokemon-univers, hvor børn kan samle på kort, mønter og figurer med sine yndlings Pokemons. Pokemon kort kan samles, byttes eller spilles med. Pokemon spreder sig også til figurer, bamser, figursæt og spil med Pokemins som Pikachu, Eevee, Mew, Bulbasaur, Charizard, Rattata, Raichu, Vulpix, Snorlax, Mewtwo og mange flere!

Du kan introducere dit barn for Pokemon allerede i en tidlig alder med en af de farverige bamser. Vores udvalg hendvender sig til en bred aldersgruppe, som kan få glæde af Pokemonuniverset i mange år.

Vores pris: 264,-
Udsolgt
SKU
06202-154

Vi introducerer Flame Action Charmander med over 20 reaktioner, der kan afspilles og opdages, med lysende mund og kinder, endnu en perfekt tilføjelse til dit Pokémon-team! Tryk på knapperne på Charmanders bryst og hænder for at få forskellige lys og lyde! Og tryk og hold på en vilkårlig knap for handling. Hold knappen nede for at udløse FLAME-handling! Byg en særlig flammehandling op ved at trykke og holde på begge hænder!

Funktioner:

  • Charmander taler
  • Lysende mund og hale
  • Over 20 reaktioner, der kan afspilles og opdages
  • Tryk på knapperne på Charmanders bryst og hænder for at få forskellige lys og lyde

    Indeholder:

    • Flame Action Charmander

    Detaljer:

    • Batteribehov: 3 x AAA-batterier (inkluderet)
    • Alder: fra 3 år
    Produktdetaljer
    Model97770
    EAN0889933977708
    MærkePokemon
    Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.