Denne side bruger cookies for at forbedre din brugeroplevelse. Hvis du ikke accepterer brugen af cookies, kan du slå det af i indstillingerne i din browser. Dette kan medføre at enkelte funktioner på hjemmesiden ikke vil fungere optimalt - Lær mere - Godkend

Oppustelige pools

Filter

Sorter efter
købsalternativer
Nyhet
Pris
Mærke
    POPULÆRE MÆRKER
Alder

29 produkter

Indstil faldende rækkefølge
per side

Nyd en afkølende dukkert i sommervarmen med din egen oppustelige pool. Pools, der pustes op er lette at fylde med luft, og fylder ikke så meget, både når de er i brug og når de skal opbevares. Oppustelige pools passer specielt godt til lidt yngre børn. Oppustelige badebassiner giver dig hurtigt let og sjov leg i vand, hjemme i din egen have eller på verandaen.

Oppustelige pools gør det nemt at afkøle sig i sommervarmen, det er et hurtigt alternativ til en tur på stranden, specielt for små og måske lidt utålmodige børn. Oppustelige pools kommer i mange forskellige former som runde, aflange, firkantede, med rutsjebaner, eller med tilkobling til haveslangen, for at aktivere sprayfunktioner. Poolen kan være sat sammen af to små bassiner, med forskellige motiver og farver - her er udvalget stort og det er nemt at finde noget, der passer til enhver smag eller, der passer til lige præcis dit udeområde.

Nemt at installere og vedligeholde. Det anbefales at stille poolen et fladt sted, uden skarpe kanter og lignende. Sørg desuden for, at overfladen er rengjort, inden poolen pustes op. Tag gerne poolen ud af æsken og lad den strække sig lidt i solen, inden den pustes op. Husk at de mindste børn aldrig må svømme alene, men altid under opsyn af en voksen.

Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.