Denne side bruger cookies for at forbedre din brugeroplevelse. Hvis du ikke accepterer brugen af cookies, kan du slå det af i indstillingerne i din browser. Dette kan medføre at enkelte funktioner på hjemmesiden ikke vil fungere optimalt - Lær mere - Godkend
2 år med lave priser - se vores ellevilde fødselsdagstilbud her! 2 år med lave priser - udforsk fødselsdagstilbuddene her!

Store pools

Filter

Sorter efter
købsalternativer
Nyhet
Pris

16 produkter

Indstil faldende rækkefølge
per side

Store pools, rammepools og fritstående pools giver dig den ultimative badeoplevelse, i din egen have. Med varmeelementer, filterpumper og et stort udvalg af tilbehør, indeholder vores poolpakker alt du behøver, for at kunne nyde en dukkert på varme sommerdage. Store pools med en dybde på 132 cm, giver rum for både svømning og sjov leg i vandet. 76 cm er dybden, der anbefales, hvis yngre børn skal benytte sig af poolen.

Et morgenmad før skole og arbejde, en hurtig dukkert før sengetid, en varm sommerdag, hvor det er umuligt at få børnene op af vandet eller en dag med venner, familie, vand og leg - i vores store udvalg af store pools, finder du det som dækker dit behov og dine ønsker! Store pools kræver lidt montering, fladt underlag uden skarpe kanter, grene eller småsten, og rensesystem så pooloplevelsen ikke bare er sjov, men også tryg for dem der bader. Det kan også være smart med et poolovertræk, så man forhindrer at nogen/noget falder i poolen, når det ikke er i brug. Husk at de mindste børn aldrig skal bade alene, men altid under opsyn af en voksen.

Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.