Denne side bruger cookies for at forbedre din brugeroplevelse. Hvis du ikke accepterer brugen af cookies, kan du slå det af i indstillingerne i din browser. Dette kan medføre at enkelte funktioner på hjemmesiden ikke vil fungere optimalt - Lær mere - Godkend
2 år med lave priser - se vores ellevilde fødselsdagstilbud her! 2 år med lave priser - udforsk fødselsdagstilbuddene her!

Bondegårdsdyr rammepuslespil maxi - 15 brikker - L.A. Larsen

L.A. Larsen puslespil - underholdende og pedagogiske puslespil

Puslespillene fra L.A. Larsen er norskproduceret puslespil. Kvalitetsprodukter til børn og voksne som elsker at lægge puslespil. Puslespillene fra L.A. Larsen er underholdende og lærerige, hvor den som lægger puslespillet kan sætte ord til billede, lære at tælle, lære klokken eller pusle motiver af dyr, gårdsliv eller fantasi-motiver.

Vores pris: 74,-
På lager
SKU
03192-177
   

Vær med og hils på dyrene på gården med dette rammepuslespil fra L.A. Larsen med motiv af dyr, traktor og gården. Dette rammepuslespil med MAXI-brikker består af 15 brikker, der skal sættes sammen til det motiv, som børnene kan genkende fra gårdslivet. Billedet viser livet på gården, og børnepuslespillet er velegnet til børn fra 3 år og opefter.

Indeholder:

  • L.A. Larsen rammepuslespil med gårdsmotiv

Detaljer:

  • Antal brikker: 15
  • Mål: 28,5 x 36,5 cm
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
Model122211
EAN7023852122211
MærkeL.A. Larsen
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.