Dinosaurer der flyver, løber og dykker Rammepuslespil Maxi - 70 brikker - L.A. Larsen

L.A. Larsen puslespil - underholdende og pedagogiske puslespil

Puslespillene fra L.A. Larsen er norskproduceret puslespil. Kvalitetsprodukter til børn og voksne som elsker at lægge puslespil. Puslespillene fra L.A. Larsen er underholdende og lærerige, hvor den som lægger puslespillet kan sætte ord til billede, lære at tælle, lære klokken eller pusle motiver af dyr, gårdsliv eller fantasi-motiver.

Vores pris: 75,-
Få tilbage på lager
SKU
03227-23
   

Dette Maxi rammepuslespil fra L.A. Larsen med et motiv af dinosaurer, der flyver, løber og dykker, er det perfekte børnepuslespil for dinosaurfans. Puslespillet består af 70 brikker, der tilsammen danner et fantastisk og farverigt motiv fra forhistorien.

Der var mange lavvandede hav og et varmt klima, mens dinosaurerne herskede over jorden. Her flyver en lyserød Pteranodon højt over en morderisk Giganotosaurus. Giganotosaurus var endnu større end Tyrannosaurus Rex, som på billedet har begge ben i vandet. En Baryonyx har fanget en fisk, som den holder i sin lange tryne, formet som snuden på en krokodille, perfekt til at fange fisk. Dakosaurus, som svømmer i nederste venstre hjørne, var en fjern slægtning til nutidens krokodiller. Den blå og gule fisk i bunden af billedet er en mørk Osteus, måske mere end 8 meter lang. Mange af de 70 brikker er formet som dinosaurer, og puslespillet er velegnet til lidt større børn.

Indeholder:

  • Rammepuslespil Maxi med dinosaurer

Detaljer:

  • Antal brikker: 70
  • Alder: fra 5 år
Produktdetaljer
Model700152
EAN7023852132104
MærkeL.A. Larsen
Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.