Ravensburger Harry Potter 3D Puslespil 540 brikker - Hogwarts Castle

Harry Potter - en verden af heksekunster og troldmandskab

Når Harry Potter fylder 11 år og finder ud af at han faktisk er en troldmand, bliver han hurtigt en del af den magiske verden på Hogwarts Skole for Heksekunster og Troldmandskab. Han opdager hurtigt at der findes en mørkere side af troldom og hekseri end det han nogensinde havde set for sig. Harry Potter figurer, udklædning, byggesæt og ikoniske Harry Potter legetøj lader dig tage del i denne magiske verden, som består af trolddom, hekseri, mørke kræfter og venskab - og du ved aldrig hvad som venter dig (eller ikke venter) rundt næste hjørne på Hogwarts.

Vores pris: 683,-
På lager
SKU
04218-43
   

Gør dig klar til at rejse til Hogwarts, mød op på platform 9 1/3 og sæt dig på toget til den berømte magiske skole. Dette puslespil i 3D viser Hogwarts slottet, hvor Harry Potter bor med sine venner Ron og Hermione. Hvis du vil fordybe dig i den magiske Harry Potter - verden, er dette 3D - puslespil perfekt til dig. Dette puslespil har alle Harry Potter fans brug for. 

Puslespillet består af 540 brikker i den kendte Ravensburger kvalitet. Ravensburgers puslespil har været elsket af børn og voksne i mere end 100 år. At lave puslespil er underholdende, og det kan gøres alene eller sammen med familie og venner.

Indeholder:

  • 1 Ravensburger puslespil - Harry Potter Hogwarts

Detaljer:

  • Antal brikker: 540
Produktdetaljer
Model112593
EAN4005556112593
MærkeHarry Potter
Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.