CreArt Kærlighedens Paris malesæt med fortrykt lærred og akrylmaling

Med CreArt fra Ravensburger kan alle blive kunstnere.

CreArt-sættene indeholder alt, hvad børnene skal bruge til at lave kunst. Sættene indeholder en fin pensel af høj kvalitet og tyk akrylmaling, der hjælper spirende kunstnere med at skabe et fantastisk resultat. Med CreArt er der ingen sorte kanter. I stedet er kanterne allerede fortrykt i den farve, som sektionen skal males med. Det betyder, at kanter og overgange ser mere professionelle ud, når du færdiggør dit maleri, og du ender op med et færdigt resultat, du virkelig kan være stolt af.

Maling er en fantastisk aktivitet, der ikke kun er sjov, men også træner fingerfærdighed, forbedrer koncentrationen og garanterer tilfredshed og stolthed hos alle små og store kunstnere. Med CreArt kunstverk kan du dekorere alle værelser med dine mesterværker. Når du er færdig med at male, og billedet er tørt, sætter du det i den medfølgende dekorative ramme. Du kan hænge billedet op på væggen, eller du kan give det til en, som en særlig gave. Malerierne er fantastiske gaver til morsdag eller farsdag, og de farvestrålende billeder vil give liv til alle værelser. 

Vores pris: 101,-
Få tilbage på lager
SKU
10226-65
   

Mal dit eget Paris-maleri med CreArt - malesæt med lærred, 2i1 pensel og maling samt ramme inkluderet.

Med CreArt fra Ravensburger kan alle blive kunstnere! Denne malepakke er ideel fra 12 år og opefter, og indeholder alt hvad du skal bruge, for at lave dit eget maleri med motiv fra Paris, med Eiffeltårnet i baggrunden! Her får du en 2i1 pensel af høj kvalitet og tyk akrylmaling, for at kunne skabe et fantastisk resultat. Lærredet er fortrykt med nummerede sektioner, så du kan male et flot maleri, som du virkelig kan være stolt af.

At male er en fantastisk aktivitet, der både er sjov samtidig med at man træner fingerfærdighed og forbedrer koncentrationen. CreArt tilbyder indhold af høj kvalitet, der giver et flot resultat. Sættet kommer med en ramme inkluderet, så du kan hænde billedet op og vise dit kunstværk frem. Pynt ethvert rum eller giv som gave.

Indeholder:

  • Lærred med Paris-tryk
  • Akrylmaling
  • Papstaffeli
  • Pensel
  • Ramme
  • Vejledning

Detaljer:

  • Mål æske: 22 x 22 x 5 cm
  • Mål lærred: ca. 20 x 20 cm
  • Alder: fra 12 år
Produktdetaljer
Model11220197
EAN4005556201976
MærkeCreArt
Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.