Ravensburger XXL puslespil 150 brikker - astronauter på månen

Ravensburger puslespil og spil

Ravensburger har de klassiske puslespil af høj kvalitet med spændende motiver, og de underholdende, lærerige spil til både børn og voksne. Puslespil udfordrer spilleren i logisk tænkning, og sætte sammen det forhåndsdefinerede motiv på en rigtig måde. Ravensburgers velkendte logo, den blå trekant, står for underholdende leg, uddannelse og samvær. Ravensburger er et af verdens ledende mærker indenfor puslespil, spil og aktivitetslegetøj.

Vores pris: 90,-
Udsolgt
SKU
10195-85

Dette XXL-puslespil fra Ravensburger har motiv af verdensrummet, - med planeterne i solsystemet, satellitter og månelanding med astronauter. Puslespillet består af 150 brikker, og passer til børn fra 7 år. Hav det sjovt med det familievenlige puslespil i den kendte Ravensburger kvalitet.

Ravensburgers puslespil har været elsket af børn og voksne i mere end 100 år. At lægge puslespil er er en god måde at lære genkendelse, logisk tænkning, tålmodighed og hånd-øje koordination, samtidig med at lave puslespil i forskellige sværhedsgrader kan styrke selvbilledet og korttidshukommelsen. Det er underholdende at lave puslespil og det kan gøres alene eller sammen med familie og venner.

Indeholder:

  • Ravensburger XXL puslespil 150 brikker - astronauter på månen

Detaljer:

  • Antal brikker: 150
  • Mål færdig: 49 x 36 cm (LxH)
  • Alder: fra 7 år
Produktdetaljer
Model100163
EAN4005556100163
MærkeRavensburger
Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.