Denne side bruger cookies for at forbedre din brugeroplevelse. Hvis du ikke accepterer brugen af cookies, kan du slå det af i indstillingerne i din browser. Dette kan medføre at enkelte funktioner på hjemmesiden ikke vil fungere optimalt - Lær mere - Godkend

Ravensburger Puslespil 3x6 brikker - Store køretøjer

Ravensburger puslespil og spil

Ravensburger har de klassiske puslespil af høj kvalitet med spændende motiver, og de underholdende, lærerige spil til både børn og voksne. Puslespil udfordrer spilleren i logisk tænkning, og sætte sammen det forhåndsdefinerede motiv på en rigtig måde. Ravensburgers velkendte logo, den blå trekant, står for underholdende leg, uddannelse og samvær. Ravensburger er et af verdens ledende mærker indenfor puslespil, spil og aktivitetslegetøj.

Vores pris: 83,-
På lager
SKU
03193-08
   

Disse puslespil kommer med hver sin tykke plade, og har tre forskellige motiver af køretøjer man kan se på byggepladser. Rammepuslespillene har 6 brikker hver, af den kendte Ravensburger kvalitet. Ravensburgers puslespil har været elsket af børn og voksne i mere end 100 år. At lægge puslespil er underholdende, og det kan gøres alene eller sammen med familie og venner.

Indeholder:

  • 3 Ravensburger rammepuslespil 3 x 6 brikker - Store køretøjer

Detaljer:

  • Antal brikker: 3 x 6 
  • Motiv: Store køretøjer
  • Alder: fra 2 år
Produktdetaljer
Model065738
EAN4005556065738
MærkeRavensburger
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.