Superhurtig levering | Toldfrit | Gratis fragt over 500,-*

Ravensburger Harry Potter XXL puslespil 200 brikker - Harry Potter vs Voldemort

Harry Potter legetøj, figurer, byggesæt, kostumer og tilbehør

Når Harry Potter fylder 11 år og finder ud af at han faktisk er en troldmand, bliver han hurtigt en del af den magiske verden på Hogwarts Skole for Heksekunster og Troldmandskab. Han opdager hurtigt at der findes en mørkere side af troldom og hekseri end det han nogensinde havde set for sig. Harry Potter figurer, udklædning, byggesæt og ikoniske Harry Potter legetøj lader dig tage del i denne magiske verden, som består af trolddom, hekseri, mørke kræfter og venskab - og du ved aldrig hvad som venter dig (eller ikke venter) rundt næste hjørne på Hogwarts.

Vores pris: 90,-
På lager
SKU
01202-6
   

Dette Ravensburger XXL-puslespil med 200 brikker har et motiv som viser kampen mellem Harry Potter og den ondskabsfulde Voldemort. Dette puslespil passer perfekt til Harry Potter-fans fra 8 år og opefter. Hav det sjovt med det familievenlige puslespil i den kendte Ravensburger kvalitet.

Ravensburgers puslespil har været elsket af børn og voksne i mere end 100 år. At lægge puslespil er er en god måde at lære genkendelse, logisk tænkning, tålmodighed og hånd-øje koordination, samtidig med at lave puslespil i forskellige sværhedsgrader kan styrke selvbilledet og korttidshukommelsen. Det er underholdende at lave puslespil og det kan gøres alene eller sammen med familie og venner.

Indeholder:

  • Ravensburger XXL Harry Potter puslespil 200 brikker - Harry Potter vs Voldemort

Detaljer:

  • Antal brikker: 200
  • Alder: fra 8 år
Produktdetaljer
Model128709
EAN4005556128709
MærkeHarry Potter
Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.