Denne side bruger cookies for at forbedre din brugeroplevelse. Hvis du ikke accepterer brugen af cookies, kan du slå det af i indstillingerne i din browser. Dette kan medføre at enkelte funktioner på hjemmesiden ikke vil fungere optimalt - Lær mere - Godkend
Black Deals slutter om:

Kostumer 110-120 cm

Filter

Sorter efter
købsalternativer
Pris
Aktuelt
Mærke
Alder
Interesse

Produkter 1-40 av 51

Page
per side

Her finder du et stort udvalg af udklædninger til småbørn i størrelse 110 - 120 cm. Dette svarer til aldersgruppen 5-7 år. Kostumerne passer perfekt til fastelavn, udklædningsfester, Halloween eller når man har lyst til at klæde sig ud. Vi har prinsessekjoler, sørøver-kostumer, dyrekostumer, superheltekostumer og kostumer af kendte karakterer fra TV og film, samt et stort udvalg af andet udstyr til udklædning og karneval.

I denne kategori finder du et stort udvalg af forskellige kostumer, der passer til enhver udklædningsmulighed, som passer til børn mellem 5-7 år, eventuelt til de der bruger størrelse mellem 110-122 cm. Om du er ude efter en enkel heldragt med hætte, en kappe til at slænge over skuldrene, en smuk kjole til at danse i, eller et sødt, sejt eller et lidt mere uhyggeligt kostume - her finder du det meste!

Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.