Denne side bruger cookies for at forbedre din brugeroplevelse. Hvis du ikke accepterer brugen af cookies, kan du slå det af i indstillingerne i din browser. Dette kan medføre at enkelte funktioner på hjemmesiden ikke vil fungere optimalt - Lær mere - Godkend
2 år med lave priser - se vores ellevilde fødselsdagstilbud her! 2 år med lave priser - udforsk fødselsdagstilbuddene her!

Husholdningslegetøj

Filter

Sorter efter
købsalternativer
Nyhet
Pris
Mærke
    POPULÆRE MÆRKER
  1. ANDRE MÆRKER A-Å
Alder
Interesse

20 produkter

Indstil faldende rækkefølge
per side

Rengøring er en aktivitet som børn elsker at efterligne! Med støvsuger, vaskespand eller rengøringsudstyr kan de lade som om de vasker, uden at de spilder for meget. Så bliver det måske lettere for dem at bidrage når de bliver ældre? De kan også lade som om at de vasker tøj, folder og stryger med strygejern og strygebræt. Ville det ikke være dejligt med lidt ekstra hjælp i huset? Her finder du støvsugere og strygejern med lyd, så husholdnings-legen bliver endnu mere ægte! Og når det er rent indenfor, er det måske på tide at se hvordan det ser ud udenfor. Skal græsset slåes, er der blade som skal rives sammen og ryddes væk? Er det ikke sjovt at bidrage og samtidig lære, hvordan vi holder det rent og pænt rundt om os?

Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.