Denne side bruger cookies for at forbedre din brugeroplevelse. Hvis du ikke accepterer brugen af cookies, kan du slå det af i indstillingerne i din browser. Dette kan medføre at enkelte funktioner på hjemmesiden ikke vil fungere optimalt - Lær mere - Godkend
2 år med lave priser - se vores ellevilde fødselsdagstilbud her! 2 år med lave priser - udforsk fødselsdagstilbuddene her!

Legekøkken

Filter

Sorter efter
købsalternativer
Nyhet
Pris
Mærke
Alder
Interesse

30 produkter

Indstil faldende rækkefølge
per side

Børn elsker at gøre det samme som de voksne, og med et legekøkken har du alt, hvad du skal bruge til at lave mad til familie og venner. Her finder du forskellige legekøkkener i forskellige størrelser og designs. Legekøkkenerne kommer med forskellige funktioner og tilbehør som komfur, vaskemaskine, mikroovn, vask og med masser af opbevaringsplads til kopper og tallerkner. Gennemse vores udvalg af små og store køkkener, både med og uden køkkenmaskiner og legemad fra kendte leverandører. Vi har køkkener i træ, køkkener i plast, store køkkener, små køkkener, køkkenmaskiner der laver lyd og meget mere. Et legekøkken er en god måde at få den lille til at interessere sig for madlavning, og få dem til at forstå vigtigheden af at bidrage til daglige gøremål. Med et enkelt legekøkken eller et komplet køkken med vask, komfur, køleskab og mikroovn kan barnet udgive sig for at være den næste stjernekok, mens det tilbereder de lækreste retter til alle, der kommer på besøg.

Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.