Denne side bruger cookies for at forbedre din brugeroplevelse. Hvis du ikke accepterer brugen af cookies, kan du slå det af i indstillingerne i din browser. Dette kan medføre at enkelte funktioner på hjemmesiden ikke vil fungere optimalt - Lær mere - Godkend

SUP-board

Filter

Sorter efter
købsalternativer
Pris
Alder

10 produkter

per side

SUP-boards eller Stand Up Paddleboards er en sjov vandaktivitet, som kan gennemføres af både børn og voksne. Med et oppusteligt SUP-board kan du tage på stående padleturer eller sidde på knæ, mens du padler væk. De oppustelige SUP boards pustes hurtigt op, kræver ikke meget opbevaringsplads og kan nemt tages med på en tur til stranden eller en sø. Paddleboard er en aktivitet, der kan give en fantastisk oplevelse på vandet uden behov for for meget udstyr, mens du forbliver aktiv.

Når man padler, kræver det balance, og man kan nemt skifte mellem at padle stående eller siddende på knæ. SUP boards har forskellige vægtbegrænsninger, noget paddleboards er bedst egnet til én person, mens andre kan tåle vægten af flere børn eller et barn og en voksen. Dette er en sjov aktivitet, du kan lave alene eller sammen med andre, med et eller flere boards.

Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.